Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Connetix als Accountmanager. Hiervoor heb ik als Recruitment consultant gewerkt. Binnen Connetix richt ik mij op Business development en het onderhouden van bestaande relaties binnen de civiele techniek. Ik haal enorm veel voldoening uit nieuwe relaties bouwen en bestaande relaties te ondersteunen. Persoonlijk contact doormiddel van klantenbezoek maakt mijn rol als accountmanager heel gevarieerd. De ene dag ben ik heel de dag op kantoor en de andere dag zal ik volgepland zijn met het bezoek van bedrijven. Enorm tof dus!

In mijn vrije tijd fitness ik een aantal keer per week en kook ik uitgebreid om voor de komende werkweek te meal preppen. Verder ben ik enorm geïnteresseerd in business in de breedste zin. Alles met betrekking tot ondernemen trekt mij aan. Op individueel vlak zoek ik graag uitdagingen op en motiveer ik mezelf en andere om een betere versie van mezelf te worden.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op