Testimonials

Star Star Star Star Star
"Ik ben zeer blij met de hulp van Connetix "
Hamzah Alriffaii Werkvoorbereider/Calculator
Hamzah Alriffaii

Destiny Linger is een fijne begeleider. Ze luistert goed naar me, geeft goed advies en staat altijd voor mij klaar wanneer ik vragen heb. Ben zeer blij met haar hulp en ik hoop dat deze samenwerking nog lang zo blijft.

lees meer
Star Star Star Star Star
"Dankzij Connetix kan ik als student vast werkervaring op doen in de techniek, dit is een goede basis voor me carrière. "
Sabriye Sag Tekenaar
Untitled design (1)

Sabriye was op zoek naar een bijbaan tijdens haar studie en solliciteerde via Indeed op een vacature van Connetix. Binnen korte tijd kreeg ze een mooie aanbieding van haar huidige werkgever in de ruimtelijke ontwikkeling en planologie, waar ze technische tekeningen maakt en haar AutoCAD-vaardigheden verder kan ontwikkelen. Ze is blij dat ze als student al werkervaring kan opdoen in haar gewenste branche.

lees meer
Star Star Star Star Star
"Het feit dat ik continu nieuwe dingen kan leren en mezelf kan blijven ontwikkelen, maakt mijn werk echt plezierig."
Shinny Cheng Tekenaar
Shinny

Shinny heeft een uitdagende en ontspannende baan als tekenaar gevonden via Connetix. Ze werkt nu aan diverse projecten, zoals pijpleidingsystemen voor stadsverwarming, gas en waterstof. Na een jaar via Connetix te hebben gewerkt, is Shinny nu in vast dienstverband overgenomen door haar werkgever.

lees meer
Star Star Star Star Star
"Een goed proces en fijn contact wat geleid heeft tot mijn nieuwe baan!"
Max Drabbe Projectcoördinator
Max Testimonial Connetix

Ik ben op een open manier benaderd door Connetix voor een baan binnen de Infratechniek. Samen met Jeroen heb ik gekeken welke richtingen binnen de techniek mij interesseren. Uiteindelijk zijn we er samen achter gekomen dat mijn interesses binnen de machine- en maak industrie liggen. Ik hou mij bij mijn nieuwe baan bezig met het maken van planningen en dingen regelen voor de engineering afdeling van de organisatie. Tijdens mijn inwerktraject word ik goed begeleid. Het is fijn om de tijd te krijgen om de mensen en de processen te leren kennen voordat je echt aan de slag moet.

lees meer
Star Star Star Star Star
"Ik ben erg blij met mijn nieuwe
uitdaging binnen de industrie!"
Guy Shomroni Process Engineer
Guy testimonial Connetix

Na het afronden van zijn opleiding Chemische Technologie wilde Guy als Process Engineer aan de slag bij een organisatie die het belang van haar werknemers voorop zet. Guy is daarom ook erg blij met zijn nieuwe uitdaging binnen de industrie/offshore via Connetix!

lees meer
Star Star Star Star Star
"Goede bereikbaarheid met contactpersonen. Verstand van zaken"
Kadir Karaca Project Engineer
Kadir

Kadir had één droom en dat is een coördinerende functie uitvoeren. Zijn vriendelijke en vrolijke persoonlijkheid maakte hem de perfecte persoon voor de functie van een Project Engineer!

lees meer