LinkedIn Profiel Michelle de Winter
Recruitment Consultant
Civiel- en Infratechniek
m.dewinter@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 28
Mob: 06 – 82 481 866

Sinds april 2022 werk ik bij Connetix als Recruitment Consultant. Hiervoor heb ik de opleiding gevolgd tot Officemanager op de Hogeschool in Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik als Accountmanager gewerkt bij een zorgbemiddelingsbureau in de regio Rotterdam.

Als Recruitment Consultant ben ik dagelijks bezig met het in contact staan met verschillende type mensen. Het geeft mij veel energie om met mijn kennis en bijdrage de ander een stapje richting zijn/haar ideale situatie te brengen. Ik denk dat je met de juiste mindset en begeleiding het beste uit jezelf kan halen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Werkplezier is voor mij heel belangrijk en gelukkig ben ik in een warm bad terecht gekomen bij Connetix. Er hangt een fijne sfeer en iedereen is erg betrokken.

Ik ben een bezig bijtje! Naast mijn werk doe ik graag aan voetbal en breng ik veel tijd door met familie en vrienden. Kortgeleden heb ik ook een racefiets gekocht om, uiteraard met lekker weer, buiten een rondje te fietsen in de natuur. Maar ook even ontspannen in het weekend met een glaasje wijn en sushi, is voor mij een ideaal weekend.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op