Michelle de Winter

Sinds april 2022 werk ik bij Connetix als Recruitment Consultant. Hiervoor heb ik de opleiding gevolgd tot Officemanager op de Hogeschool in Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik als Accountmanager gewerkt bij een zorgbemiddelingsbureau in de regio Rotterdam.

Als Recruitment Consultant ben ik dagelijks bezig met het in contact staan met verschillende type mensen. Het geeft mij veel energie om met mijn kennis en bijdrage de ander een stapje richting zijn/haar ideale situatie te brengen. Ik denk dat je met de juiste mindset en begeleiding het beste uit jezelf kan halen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Werkplezier is voor mij heel belangrijk en gelukkig ben ik in een warm bad terecht gekomen bij Connetix. Er hangt een fijne sfeer en iedereen is erg betrokken.

Ik ben een bezig bijtje! Naast mijn werk doe ik graag aan voetbal en breng ik veel tijd door met familie en vrienden. Kortgeleden heb ik ook een racefiets gekocht om, uiteraard met lekker weer, buiten een rondje te fietsen in de natuur. Maar ook even ontspannen in het weekend met een glaasje wijn en sushi, is voor mij een ideaal weekend.

Afstand
filters
Ervaring
Opleidingsniveau
Aantal uren
Branches
Thuiswerken
Salarisindicatie