LinkedIn Profiel Steven Rootering
Recruitment Consultant Infratechniek
s.rootering@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 229
Mob: 06 – 10 077 368

Mijn naam is Steven Rootering en ben sinds juni 2022 werkzaam bij Connetix als recruitment consultant Infra techniek. Voor Connetix ben ik ook al werkzaam geweest in het mooie vak van recruitment. Hier hield ik me voornamelijk bezig met het helpen van mensen in de maakindustrie.

Ik vind het belangrijk om echt een makelaar te zijn van mijn kandidaten, echt te luister naar hun verhaal en de juiste vragen te stellen om bij de kern te komen. Na dat ik deze informatie heb verzameld ga ik aan de slag om de beste functie/ bedrijf te vinden.

In mijn vrije tijd fitness ik graag en blijf ik mezelf ontwikkel op persoonlijk vlak, dit door boeken te lezen en podcast te luister in de auto onderweg naar werk. Ook kan je me in het weekend vinden in de keuken om een lekkere maaltijd te bereiden.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op