Ben jij Connetix?

Connetix onderscheidt zich door haar medewerkers. Een cultuur waar plezier, samenwerken en presteren voorop staat. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf kan halen. Dat vinden wij belangrijk, dag in dag uit. Wij steken onze ambities niet onder stoelen of banken. Wij willen marktleider in de branche worden. Hier handelen wij naar met passie en energie. Waar krijg je energie van? Je bepaalt zelf de stappen in jouw ontwikkeling en carrière. Samen maken we er een succes van.

Recruiter worden

Ons team

Met diverse achtergronden en expertisegebieden vormen we een gepassioneerd team dat samenwerkt om de beste resultaten te leveren. Onze teamleden hebben een diepgaand begrip van de technische sector. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze kennis en ervaring, maar ook onze betrokkenheid bij het succes van onze klanten en kandidaten. We streven ernaar om een persoonlijke en op maat gemaakte benadering te bieden, waarbij we nauw samenwerken met zowel professionals als bedrijven om hun behoeften en doelen volledig te begrijpen. Maak kennis met ons team en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij het realiseren van je technische ambities.

bekijk ons team
Barend
Celine

Bekijk de openstaande vacatures

Afstand
filters
Ervaring
Opleidingsniveau
Aantal uren
Branches
Thuiswerken
Salarisindicatie

Recruitment

In het recruitment team hechten wij waarde aan de mens en luisteren wij naar de wensen en behoefte. Wij beseffen ons dat een goede werk/privé balans, arbeidsvoorwaarden en een duidelijk groeipad belangrijk is. Alle Connetix collega’s zijn ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Wij zijn uniek door onze mensen. Iedereen levert een unieke bijdrage. Het maken van de juiste match is in deze markt een mooie uitdaging. Connetix hecht veel waarde aan innovatie en blijft continu in ontwikkeling. Dit typeert onze jonge, professionele en dynamische organisatie.

RL405601

Marketing, HR en Finance

Marketing, HR & Finance zorgen ervoor dat de andere afdelingen optimaal kunnen presteren. Zij werken goed samen met de andere afdelingen en zorgen op de achtergrond dat Connetix optimaal presteert. Team marketing is het creatieve brein achter de campagnes en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van content. Afdeling HR is een vraagbaak voor onze collega’s en heeft pasgeleden onder andere het hybride werken geïntroduceerd. En wist je dat wij een eigen feestcommissie hebben? Al die uitjes moeten natuurlijk wel goed geregeld worden.

IMG_6286

Sales

Betrokkenheid intern, maar ook naar onze medewerkers en klanten staan hoog in het vaandel! Wij hebben passie voor de mens, waarbij het maken van de perfecte connectie en onze dienstverlening (het helpen van mensen) een tweede natuur is. Wij vinden talent en ambitie erg belangrijk en zorgen dat je, jezelf continu persoonlijk kunt ontwikkelen. Daarnaast geloven wij in vrijheid en ondernemerschap. Hierdoor krijg jij de ruimte om zelf te bepalen hoe je jouw rol invult. Door middel van trainingen, coaching en brainstormsessies blijven we leren van elkaar en kan iedereen uitblinken in zijn of haar rol.

Sales connetix