Thomas

LinkedIn Profiel Thomas Jacob
Marketing Coördinator
t.jacob@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 10
Mob: 06 – 51 973 803

Mijn naam is Thomas Jacob en ben sinds 15 maart 2021 werkzaam bij Connetix. Ik ben terug van weggeweest, want ik heb namelijk eerder vanaf augustus t/m januari stage gelopen bij Connetix voor mijn opleiding Commerciële Economie. Echter na deze stage ben ik gevraagd of ik weer zou willen komen werken bij Connetix. En daar zei ik uiteraard geen “NEE” tegen, daarbij ga ik mij nu bezig houden met de interne recruitment en daarnaast ook met wat marketing gerelateerd werkzaamheden.

Naast het werken ben ik een vrij sportief ingesteld persoon, zo ga ik onder andere meerdere malen naar de sportschool. En hou ik er verder ook van om te voetballen, tennissen, te golven en op zijn tijd eens te gaan hardlopen met mooi weer. In de weekenden ben ik altijd met vrienden/familie, uiteten een klein drankje doen in de stad of kan je me vinden op een festival. Waar je mij altijd voor wakker mag maken is eten, wanneer mij eten aangeboden wordt zal ik dit niet snel afslaan (wel probeer ik dit zo gezond mogelijk te houden).

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op