Succesvolle recruitment

Vanwege onze jarenlange deskundigheid en ons sterke netwerk van gedreven hoger opgeleid personeel, zijn wij dé ultieme partner in de machinebouw, apparatenbouw, civiele techniek en infratechniek. Onze expertise is het creëren van een perfecte match tussen professionals en werkgevers. Ons doel is het opbouwen van langdurige relaties. We geloven in betrokkenheid en partnerschap, waarbij wij een vertrouwde adviseur worden.

Connetix Detachering bedrijf directie

Op zoek naar technisch personeel?

Wij begrijpen dat succes afhangt van de juiste mensen, en daarom werken we vanuit onze uitgebreide expertise om aan jullie wensen te voldoen. Op basis van onze jarenlange expertise in de technische sector hebben wij TechTalent Search ontwikkeld. Onze consultants hebben elk hun eigen specialisme, ze begrijpen wat er nodig is om succesvol te zijn en hebben een groot netwerk van technische professionals opgebouwd. We zijn er trots op dat we een succespercentage hebben van 89 procent waarbij de geplaatste medewerker na de inleenperiode vast in dienst gaat.

neem contact op
Detachering-beste (1)

De kracht van Connetix

Betrokken partner

Wij kiezen voor een oprechte en persoonlijke aanpak waar onze professionals centraal staan. Ons doel is het opbouwen van langdurige relaties. We geloven in partnerschap.

Specialist in de techniek

Op basis van onze jarenlange expertise in de techniek hebben wij TechTalent Search ontwikkeld, onze matching strategie. We zijn er trots op dat we een succespercentage hebben van 89 procent waarbij de geplaatste medewerker na één jaar vast in dienst gaat.

Succesvolle recruitment

Vanwege onze jarenlange deskundigheid en ons sterke netwerk van hoger opgeleid personeel, zijn wij dé ultieme partner. Onze klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van een 9.2!

De ervaringen met Connetix

0 / 0
mona-vasic-2