LinkedIn Profiel Barend Priester
Recruitment Consultant
Infratechniek, Industrie, Machine- en Apparatenbouw
b.priester@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 16 
Mob: 06 82 690 849

Sinds februari 2021 ben ik werkzaam als recruitment consultant bij Connetix. Voor Connetix ben ik ook werkzaam geweest in de recruitment. Hier hield ik mij voornamelijk bezig met de recruitment van uitvoerend technisch personeel.

Het mooiste in mijn baan vind ik het persoonlijke contact met opdrachtgevers, kandidaten en mijn collega’s. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dat de recruitment mij boeit en nooit zal vervelen. De variatie tussen uitdagende trajecten en het uiteindelijk vieren van successen waarin onze opdrachtgever via ons de juiste werknemer vindt.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bezig te zijn met voetbal en vrienden. Ik lees graag een boek en ben heel fanatiek met het spelen van spelletjes (soms tot ergernis van mijn medespelers). Ook vind ik het heerlijk om te koken, hiervoor staat de Green Egg regelmatig een hele dag te roken om uiteindelijk te resulteren in het perfecte stuk vlees.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op