Nikki Koops

Sinds juli 2022 ben ik werkzaam als Recruitment Consultant bij Connetix. Zelf heb ik een technische studie afgerond (Aviation) en heb ik 1,5 jaar in de techniek gewerkt. Ik kwam erachter dat het zelf dagelijks bezig zijn met de techniek niet mijn ding is, maar dat de affiniteit met de branche er zeker wel is. Daarom ben ik bij mijn vorige baan aan de slag gegaan als Recruiter/Accountmanager binnen de techniek, waar ik met voornamelijk bezig hield me Technische Traineeships.

Het leuke aan mijn baan als Recruitment Consultant vind ik dat ik mijn technische kennis en ervaring in kan zetten om de juiste match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Ik krijg energie van het spreken van kandidaten en het achterhalen waar zij nu echt gelukkig van worden. Anderzijds vind ik het ook heel tof om een lange termijn relatie met bedrijven op te bouwen en ze kandidaten voor te kunnen leggen die niet alleen qua CV passen maar ook qua persoonlijkheid.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo doe ik regelmatig krachttraining in de sportschool en dans ik 1 keer per week op hoge hakken. Verder ben ik vaak op vrijdag- of zaterdagavond in de stad te vinden voor een hapje en een drankje met vriendinnen. Ik ben echt een gezelligheidsdier en vind het fijn om veel tijd door te brengen met vrienden en familie. En oja, skiën is ook een grote hobby van mij.

Afstand
filters
Ervaring
Opleidingsniveau
Aantal uren
Branches
Thuiswerken
Salarisindicatie