LinkedIn Profiel Nikki Koops
Recruitment consultant Machine- en Apparatenbouw
n.koops@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 10
Mob: 06 – 82 291 804

Sinds juli 2022 ben ik werkzaam als Recruitment Consultant bij Connetix. Zelf heb ik een technische studie afgerond (Aviation) en heb ik 1,5 jaar in de techniek gewerkt. Ik kwam erachter dat het zelf dagelijks bezig zijn met de techniek niet mijn ding is, maar dat de affiniteit met de branche er zeker wel is. Daarom ben ik bij mijn vorige baan aan de slag gegaan als Recruiter/Accountmanager binnen de techniek, waar ik me voornamelijk bezig hield me Technische Traineeships.

Het leuke aan mijn baan als Recruitment Consultant vind ik dat ik mijn technische kennis en ervaring in kan zetten om de juiste match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Ik krijg energie van het spreken van kandidaten en het achterhalen waar zij nu echt gelukkig van worden. Anderzijds vind ik het ook heel tof om een lange termijn relatie met bedrijven op te bouwen en ze kandidaten voor te kunnen leggen die niet alleen qua CV passen maar ook qua persoonlijkheid.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Zo doe ik regelmatig krachttraining in de sportschool en dans ik 1 keer per week op hoge hakken. Verder ben ik vaak op vrijdag- of zaterdagavond in de stad te vinden voor een hapje en een drankje met vriendinnen. Ik ben echt een gezelligheidsdier en vind het fijn om veel tijd door te brengen met vrienden en familie. En oja, skiën is ook een grote hobby van mij.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op