Nesrine Belayachi

Hi, mijn naam is Nesrine en ik ben sinds 2022 de marketing manager bij Connetix. Mijn reis bij Connetix is gevuld met uitdagingen, groei en een voortdurende ontdekkingstocht naar innovatie. Als marketingmanager zet ik me in om de online aanwezigheid van Connetix te versterken en ervoor te zorgen dat onze kandidaten een geweldige ervaring hebben tijdens hun zoektocht naar de perfecte baan. Ik geloof dat de juiste combinatie van creativiteit, strategie en empathie ons in staat stelt om klanten en kandidaten nog beter te begrijpen.

Mijn passie voor marketing begon tijdens mijn studie International Communication and Media aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Communication Studies aan de UvA. Ik heb een brede achtergrond in zowel B2C- als B2B-marketing, waarbij ik partijen ondersteun met hun online vindbaarheid. Op deze manier had ik voordat ik bij Connetix kwam werken, al de eer om het bedrijf extern te begeleiden. Zo werd ik al snel verliefd op de visie en de energie die hier heerst.

Ik hou van het samenzijn met mijn vrienden en familie, genietend van lekker eten en boeiende gesprekken. Niet alleen ben ik dol op eten, maar ik heb ook een passie voor alles wat met koken te maken heeft. Daarnaast houd ik me bezig met fotografie, waarbij ik de schoonheid van de wereld om me heen vastleg.