Ricardo Rohde

LinkedIn Profiel Ricardo Rohde
Team Lead 
Machine- en Apparatenbouw
r.rohde@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 20
Mob: 06 13 240 038

Ik werk sinds februari 2019 bij Connetix als Recruitment Consultant, hiervoor volgde ik de HBO Commerciële Economie opleiding aan de Hogeschool in Rotterdam en werkte naast mijn studie bij Eneco als Klantadviseur & Kwaliteitscoach.

Wat ik leuk vind in mijn huidige baan bij Connetix is dat het een erg dynamische en afwisselende functie is waarin geen dag hetzelfde is. Wat ik ook mooi vind aan mijn werk is het in contact staan met kandidaten en bedrijven om uiteindelijk voor de kandidaat een mooie baan te vinden en de organisatie te helpen bij het vervullen van lastige posities. Daar krijg ik energie van! Mijn werkplezier ontstaat ook door de leuke en gezellige collega’s, want die hebben we hier wel hoor bij Connetix. Ik ben daar natuurlijk ook één van.

Naast mijn werk vind ik het erg leuk om te sporten. Ik voetbal al van jongs af aan, ik ga elk jaar met veel plezier op wintersport, skiën of snowboarden, ik vind het allebei erg leuk om te doen! Daarnaast game ik graag in mijn vrije tijd en vind ik het leuk om meer van de wereld te zien.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op