Kickstart je toekomst met de academy

Je hebt net een mbo, hbo of wo opleiding afgerond en wil graag een uitdagende baan. Geef jouw carrière een kickstart met Connetix Academy! Je doet werkervaring op bij een toonaangevende opdrachtgever en volgt een opleidingsprogramma waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt snel de competenties voor een vliegende start in jouw carrière.

 

Connetix Detachering bedrijf directie

Connetix academie voordelen

01

Vakinhoudelijke cursussen

02

Garantie van een leuke baan!

03

Trainingen op het gebied van soft skills en business skills

04

Continu uitgedaagd worden

05

Cursus plannen

06

Snel doorgroeien naar vakvolwassen engineer

07

Goede arbeidsvoorwaarden

08

Communicatie trainingen

Heb je reeds werkervaring opgedaan maar wil je graag blijven leren? Of wil je graag een carrièreswitch maken en nieuwe vaardigheden ontwikkelen? Connetix helpt graag bij je keuze voor een technisch opleidings- of trainingstraject! Afhankelijk van jouw ambities en specialisme hebben wij verschillende mogelijkheden voor je. Wij weten welke mogelijkheden er zijn, welke trends er spelen en hoe we je het beste kunnen helpen jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. Connetix biedt je onder andere:

neem contact op
Loopbaanbegeleiding

De kracht van Connetix

Betrokken partner

Wij kiezen voor een oprechte en persoonlijke aanpak waar onze professionals centraal staan. Ons doel is het opbouwen van langdurige relaties. We geloven in partnerschap.

Specialist in de techniek

Op basis van onze jarenlange expertise in de techniek hebben wij TechTalent Search ontwikkeld, onze matching strategie. We zijn er trots op dat we een succespercentage hebben van 89 procent waarbij de geplaatste medewerker na één jaar vast in dienst gaat.

Succesvolle recruitment

Vanwege onze jarenlange deskundigheid en ons sterke netwerk van hoger opgeleid personeel, zijn wij dé ultieme partner. Onze klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van een 9.2!

Kris

Vragen? Of wil je weten of wij je kunnen ondersteunen? Neem contact op

Neem contact op