Lara

LinkedIn Profiel Lara Van Der Weijden
Recruitment Consultant
Machine- & Apparatenbouw

l.vanderweijden@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 22
Mob: 06 – 82 371 925

Ik ben Lara en sinds mei 2021 aan de slag bij Connetix als Recruitment Consultant in de machine- en apparatenbouw. Werken bij Connetix is leuk, dankbaar en bovendien voelde ik vanaf moment één een hele goede klik met mijn collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen en ik vind beide heerlijk.

Het spreken van kandidaten, het helpen van opdrachtgevers en tussen hen een goede match maken is echt elke dag weer leuk om mee bezig te zijn. Het geeft me oprecht voldoening om mensen te mogen helpen. De branche vind ik ook reuze interessant. Het is super tof om te zien hoe machines en productielijnen gebouwd worden, wat zij kunnen en in hoeveel verschillende branches deze toepasbaar zijn.

In mijn vrije tijd sport ik graag: personal training, tennis met vriendinnen, soms een workout op zondagochtend met een vaste club vriendinnen en wandelen. Een beetje noodzakelijk is het ook wel, want ik ben een gepassioneerd fan van eten.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op