LinkedIn Profiel Destiny Linger
Recruiter
d.linger@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00
Mob:  06- 269 940 33

Mijn naam is Destiny en ik ben bij Connetix werkzaam sinds december 2022. Ik heb marketing, communicatie en management gestudeerd en zo heb ik al veel mooie stage-ervaringen opgebouwd. Door middel van de verschillende stages en werkervaringen die ik gedaan heb ben ik erachter gekomen dat ik niets leuker vind dan met mensen werken. Toen ik benaderd werd voor de functie als Recruiter vond ik dit erg passend binnen mijn profiel en persoonlijkheid. Ik vond het passend, omdat ik hierbij veel met mensen in contact zal staan en ook de mooie uitdaging heb om mensen te voorzien in hun droombaan.

Binnen Connetix richt ik mij op het vinden van de juiste kandidaten in de sector Civiele techniek.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mezelf helemaal los te laten in de sportschool. En in het weekend vind ik het leuk om een hapje en drankje te doen met vrienden en familie. Daarnaast kan ik ook enorm genieten van een gezelschapsspel en ben ik daarin enorm fanatiek.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op