Detacheringbureau Utrecht: Jouw partner in de technische sector

Op zoek naar een uitdagende nieuwe functie in de technische sector? Bij ons detacheringbureau in Utrecht ben je aan het juiste adres. Wij zijn de verbindende factor tussen werkzoekenden en werkgevers, en helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match. Of je nu een starter of professional bent, wij hebben de ervaring en het netwerk om je te begeleiden tijdens de spannende zoektocht naar een nieuwe baan. Wij gaan voor de perfecte match tussen werknemers en werkgevers, met oog op de toekomst. Op deze manier is het een win-win situatie voor de werkgever en de werkzoekende!

Destiny

Zet de volgende stap in je carrière met ons detacheringsbureau in Utrecht!

Wij zijn een detacheringbureau Utrecht dat techneuten helpen aan hun droombaan. Of je nu een mbo-, hbo- of wo-opleiding hebt gevolgd, wij hebben de vacatures die bij jouw skills en ambitie passen. Van Machinebouw tot Infratechniek, en van Industrie  tot Civiele Techniek, wij hebben het allemaal. Onze deur staat open voor starters én ervaren professionals die op zoek zijn naar fulltime- of parttimefuncties, zowel voor de korte als de lange termijn. Want bij Connetix weten we dat bedrijven op zoek zijn naar talent in allerlei soorten en maten. Dus waar wacht je nog op? Zet de volgende stap in je carrière!

Technisch detacheringbureau in Utrecht

Bij Connetix kunnen werkzoekenden terecht die net op de arbeidsmarkt terecht zijn gekomen. Ook wanneer je al een aantal jaar binnen het technische werkveld actief bent, staan wij voor je klaar. We zijn een detacheringbureau in Utrecht voor starters en voor ervaren professionals. Als technisch detacheringbureau zijn wij de verbindende factor tussen werknemer en werkgever. Wij vinden naast opleiding, capaciteiten en ervaring, persoonlijkheid minstens zo belangrijk bij het vinden van de perfecte match. Het bedrijf, het team en de bedrijfscultuur moeten goed bij je passen. Dit is dus ook iets waar wij goed naar kijken. Van begin tot eind zijn wij betrokken in het proces bij het vinden van jouw droombaan. We ronden het proces pas af wanneer je een uitdaging hebt gevonden bij een van onze opdrachtgevers waar je honderd procent tevreden mee bent.

Jouw toekomst staat centraal bij ons detacheringsbureau Utrecht

Bij ons technisch detacheringbureau in Utrecht draait het om jou en jouw toekomst. Samen gaan we op zoek naar die ene perfecte match. We beginnen met het in beeld brengen van jouw wensen, profiel en karakter. Maar we kijken verder dan alleen jouw diploma, bekwaamheden en ervaring. Want bij ons draait het vooral om jouw persoonlijkheid en of je binnen jouw toekomstige team en bedrijfscultuur past. We willen namelijk dat je, je thuis voelt op je nieuwe werkplek. Gedurende het hele proces blijven we betrokken en zetten we alles op alles om jouw droombaan te vinden. Bij Connetix gaan we voor de perfecte match tussen jou en het bedrijf. We rusten niet voordat je, je nieuwe droombaan hebt binnengesleept.

Op zoek naar een uitdaging in de technische sector?

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging binnen  de technische sector en ben je benieuwd naar de vacatures van Connetix? Onderaan deze pagina vind je een compleet overzicht van al onze technische vacatures. Maar wat als jouw droombaan er niet tussen staat? Geen zorgen, je kunt ook een open sollicitatie versturen. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar de perfecte match.