LinkedIn Profiel Angelique Boender
Team Lead
Civiele Techniek
a.boender@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 21
Mob: 06 82 143 163

Mijn naam is Angelique en sinds maart 2021 werk ik bij Connetix als Recruitment Consultant. Afgelopen November 2020 ben ik afgestudeerd aan mijn opleiding Commerciële Economie, Marketing and Sales aan de Hogeschool te Rotterdam. Binnen Connetix richt ik mij op het bemiddelen van technisch hoogopgeleiden binnen de Infra- en Civiele techniek branche in het gebied Noord-Holland. Ik ben echt een mensenmens en houd enorm van het persoonlijke/sociale aspect van mijn werk. Om al die verschillende mensen te leren kennen en te helpen aan een mogelijke baan geeft mij energie voor tien.

Naast mijn werk ben ik ontzettend graag met vrienden en familie, ik kan daar zo van genieten. Of heerlijk samen uiteten, beter gezegd afhalen nu we niet ergens kunnen eten, is ook altijd iets waarvoor je me kunt wakker maken. Daarnaast doe ik ook wat om in beweging te blijven namelijk: fitness en wandelen, dit werkt perfect voor mij om even me hoofd leeg te maken en gezond te blijven!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op