Detavast

Connetix hanteert een vaste wervingsmethodiek waarin transparantie en duidelijkheid centraal staan, zowel voor jou als werkgever als voor de werknemer. We zijn gespecialiseerd in de deta-vast constructie, wat betekent dat je als werkgever de mogelijkheid krijgt om gedurende een jaar kennis te maken met de (young) professional. Na deze periode heb je kosteloos de optie om de werknemer over te nemen.

 

Detavast

De voordelen van Detavast

01

Wij ontzorgen het hele process en dragen al het risico

02

Alle professionals krijgen persoonlijke begeleiding

03

Wij spiegelen alle contract voorwaarden

04

89% gaat na de inleenperiode met een vast contract in dienst

Detavast: De ideale oplossing voor flexibel personeel met zekerheid

Door het principe van deta-vast ontstaat er een sterke relatie tussen Connetix, jou als werkgever en de werknemer. We bieden intensieve begeleiding aan de werknemer, waardoor jij als werkgever zoveel mogelijk ontlast wordt in dit proces. Gedurende de hele periode hebben we vaste contactmomenten om de loopbaanbegeleiding op kwalitatieve wijze vorm te geven. Bij Connetix staat jouw succes en groei centraal, en we streven ernaar om langdurige en vruchtbare samenwerkingen tot stand te brengen.

neem contact op
Detachering-beste (1)

De kracht van Connetix met de voordelen van Detavast

Betrokken partner

Wij kiezen voor een oprechte en persoonlijke aanpak waar onze professionals centraal staan. Ons doel is het opbouwen van langdurige relaties. We geloven in partnerschap.

Specialist in de techniek

Op basis van onze jarenlange expertise in de techniek hebben wij TechTalent Search ontwikkeld, onze matching strategie. We zijn er trots op dat we een succespercentage hebben van 89 procent waarbij de geplaatste medewerker na één jaar vast in dienst gaat.

Succesvolle recruitment

Vanwege onze jarenlange deskundigheid en ons sterke netwerk van hoger opgeleid personeel, zijn wij dé ultieme partner. Onze klanten geven ons een gemiddelde beoordeling van een 9.2!

De ervaringen met Connetix

0 / 0
mona-vasic-2 vermeulen_groep volkerrail-2
Kris

Vragen? Of wil je weten of wij je kunnen ondersteunen? Neem contact op

Neem contact op