LinkedIn Profiel Yvonne van der Nat
Recruitment Consultant
Machine & Apparatenbouw
y.vandernat@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 30

Mijn naam is Yvonne en ik ben bij Connetix werkzaam sinds november 2021. Op dit moment ben ik zelf nog student Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Doordat ik mijn studie deeltijd volg heb ik de mogelijkheid om tegelijkertijd werkervaring op te doen en wat ik leer toe te passen in de praktijk. Zo heb ik de al wat jaren ervaring opgedaan als leaseadviseur binnendienst in de autowereld, waar ik tijdens het werk een passie heb opgedaan voor sales.

Aangezien ik niets leuker vind dan het contact hebben met mensen en hen ergens bij te kunnen helpen, heb ik recruitment altijd interessant gevonden. Toen ik dan ook de mogelijkheid kreeg om voor Connetix aan de slag te gaan als Recruitment Consultant, heb ik geen moment getwijfeld. Dit is een echte uitdaging voor mij!

Als recruitment consultant bij Connetix richt ik mij op het vinden van talent voor onze opdrachtgevers binnen de Machine- & Apparatenbouw.

In mijn vrije tijd probeer ik sportief bezig te blijven door regelmatig naar de sportschool te gaan, maar ook door gymles te geven op de turnvereniging waar ik zelf altijd heb getraind. Verder houd ik van het kijken van een goede film, lekker eten en probeer ik ieder jaar op windsurf vakantie te gaan.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op