Tamara

LinkedIn Profiel Tamara Hassan
Team Lead
Infratechniek
t.hassan@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 11
Mob: 06 82 415 015

Vanaf januari 2020 ben ik met plezier gestart aan de uitdaging als Recruitment Consultant bij Connetix. Voorheen ben ik werkzaam geweest als Corporate Recruiter en al snel wist ik dat een dubbelfunctie veel meer uitdaging met zich mee zou brengen. Zodoende ben ik na een korte zoektocht via Linkedin terechtgekomen bij Connetix!

Wat ik persoonlijk erg leuk vind aan mijn functie als Recruitment Consultant, is de weg naar succes die je kan leggen. Een veelzijdige functie waarin elke dag er anders uitziet en je veel kennis kunt opdoen. In mijn vrije tijd werk ik graag aan mijn passieve onderneming, lees ik uiteraard graag en vind ik uit eten gaan met familie en vrienden op z’n tijd ook erg gezellig.

Weetjes over mij:

  • Zet elke dag 32 wekkers om met zekerheid op te staan!
  • Kan een Nutella-pot helemaal uitlepelen

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op