De ultieme partner op het gebied van techniek, in met name de branches Machine & Apparatenbouw en Civiele- & Infratechniek. Sinds 2015 is Connetix actief om ervoor dat de juiste technische professionals op de juiste plek komen. Wij ontzorgen onze klanten en zorgen ervoor dat de juiste match gemaakt wordt. Wij staan ervoor om de optimale begeleiding te geven richting een nieuwe baan. Wij zijn een specialist in de technische markt en stellen jouw wensen en behoeftes centraal en spelen hier zo goed mogelijk op in om de juiste match te maken. Benieuwd hoe ons team eruit ziet, klik hier voor meer.

Bij Connetix geloven we dat we als specialist door middel van gericht partnership de beste dienstverlener in het recruitment kunnen zijn binnen de Machine & Apparatenbouw en Civiel & Infra Techniek in de Randstad. Zo bieden we onze partners in het wervingsproces een volledig passende dienstverlening. 

Kernwaarden

Verschil maken is willen winnen!

Verschil maken door willen winnen (resultaatgericht zijn). Hierdoor een specialist worden en kwaliteit leveren. Door deze onderdelen partnerships opbouwen met klanten en kandidaten. Samen met onze partners recruitmenttrajecten met een goed eindresultaat afronden. Wij gaan door tot het resultaat behaald is.

Een specialist zijn is kwaliteit leveren

Een organisatie die haar branche begrijpt (specialist) en kan/wil meepraten met haar partners. Connetix heeft Consultants die gespecialiseerd zijn in het vakgebied, waardoor de professionele kennis van de branche aanwezig is. Waardoor wij op kennis en persoonlijkheid de ideale match willen maken.

Kwaliteit boven kwantiteit

Kwaliteit leveren staat bij Connetix hoog in het vaandel. Tevredenheid van onze partners door goed te luisteren naar de wensen zijn voor ons erg belangrijk. Hierdoor streven wij naar het hoogst haalbare, waarbij de kwaliteit blijft gewaarborgd in het hele traject.

Het samen doen

Een organisatie die persoonlijk contact maakt met haar partners. Werkplezier hebben en samen succesvol zijn. Wij hebben een team dat goed samenwerkt, die met plezier in de branche werkt, waardoor de intrinsieke motivatie hoog is. Op deze manier willen wij ook partnerships aangaan en zorgen dat wij een goede, hechte band opbouwen.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

Wij worden blij als we kandidaten en opdrachtgevers blij kunnen maken met de perfecte match en daarbij bijdragen in hun werkplezier en successen. We koppelen onze kennis en expertise van de branche aan de wensen van onze partners. Wij handelen hiernaar op een resultaatgerichte, professionele en betrokken wijze.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op