Wie is Connetix?

Wij zijn de ultieme partner op het gebied van techniek, in met name de branches Machine & Apparatenbouw en Civiele- & Infratechniek. Wij zorgen ervoor dat de juiste technische professionals op de juiste plek komen. Wij ontzorgen onze klanten en zorgen ervoor dat de juiste match gemaakt word. Wij staan ervoor om de optimale begeleiding te geven richting een nieuwe baan. Wij zijn een specialist in de technische markt en stellen jouw wensen en behoeftes centraal en spelen hier zo goed mogelijk op in om de juiste match te maken.

Kernwaarden

Verschil maken is willen winnen!

Verschil maken door willen winnen (resultaatgericht zijn). Hierdoor een specialist worden en kwaliteit leveren. Door deze onderdelen partnerships opbouwen met klanten en kandidaten. Samen met onze partners recruitmenttrajecten met een goed eindresultaat afronden. Wij gaan door tot het resultaat behaald is.

Een specialist zijn is kwaliteit leveren

Een organisatie die haar branche begrijpt (specialist) en kan/wil meepraten met haar partners. Connetix heeft Consultants die gespecialiseerd zijn in het vakgebied, waardoor de professionele kennis van de branche aanwezig is. Waardoor wij op kennis en persoonlijkheid de ideale match willen maken.

Kwaliteit boven kwantiteit

Kwaliteit leveren staat bij Connetix hoog in het vaandel. Tevredenheid van onze partners door goed te luisteren naar de wensen zijn voor ons erg belangrijk. Hierdoor streven wij naar het hoogst haalbare, waarbij de kwaliteit blijft gewaarborgd in het hele traject.

Het samen doen

Een organisatie die persoonlijk contact maakt met haar partners. Werkplezier hebben en samen succesvol zijn. Wij hebben een team dat goed samenwerkt, die met plezier in de branche werkt, waardoor de intrinsieke motivatie hoog is. Op deze manier willen wij ook partnerships aangaan en zorgen dat wij een goede, hechte band opbouwen.

Waarom Connetix?

Wij worden blij als we kandidaten en opdrachtgevers blij kunnen maken met de perfecte match en daarbij bijdragen in hun werkplezier en successen.

Door het verschil te maken als specialist gericht op partnership de beste dienstverlener in het recruitment te zijn binnen de Machine & Apparatenbouw en Civiel & Infratechniek in de randstad (Rotterdam / Amsterdam / Utrecht).

Connetix wil haar partners ontzorgen in het wervingsproces door een volledig passende dienstverlening te bieden.

Hoe doen we dat?

We koppelen onze kennis en expertise van de branche aan de wensen van onze partners. Wij handelen hiernaar op een resultaatgerichte, professionele en betrokken wijze.

Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op