Een menselijke aanpak in de wereld van techniek

Connetix recruitment

Ons team

Met diverse achtergronden en expertisegebieden vormen we een gepassioneerd team dat samenwerkt om de beste resultaten te leveren. Onze teamleden hebben een diepgaand begrip van de technische sector. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze kennis en ervaring, maar ook onze betrokkenheid bij het succes van onze klanten en kandidaten. We streven ernaar om een persoonlijke en op maat gemaakte benadering te bieden, waarbij we nauw samenwerken met zowel professionals als bedrijven om hun behoeften en doelen volledig te begrijpen. Maak kennis met ons team en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij het realiseren van je technische ambities.

 

Bekijk ons team
Barend
Angelique

Werken bij

 

Bij Connetix geloven we in de kracht van teamwork en samenwerking, waarbij we elkaars sterke punten benutten en streven naar gezamenlijk succes. We zijn trots op ons team en de waarde die we kunnen toevoegen aan de technische gemeenschap. Wij worden blij als we kandidaten en opdrachtgevers blij kunnen maken met de perfecte match en daarbij bijdragen in hun werkplezier en successen. Ben jij resultaatgericht en wil jij bij een betrokken organisatie aan de slag gaan om jezelf te ontwikkelen en te groeien? Lees dan meer!

 

Bekijk onze vacature
cv

2015

In 2015 werd Connetix opgericht met een visie om een betrouwbare partner te zijn voor professionals en bedrijven in de technische sector. Vanaf het begin lag de focus op het leveren van kwalitatieve diensten en het opbouwen van duurzame relaties.

2020

In 2020 hebben we onze online aanwezigheid versterkt, waardoor we nog beter bereikbaar zijn voor professionals en bedrijven die op zoek zijn naar technisch talent. Onze website en sociale mediakanalen zijn geoptimaliseerd om waardevolle informatie en kansen te bieden aan bezoekers, en we hebben onze online community verder laten groeien.

2022

In 2022 zijn we een strategische samenwerking aangegaan met Caja,en DIT. Deze samenwerkingen hebben geleid tot een synergie van kennis, middelen en expertise, waardoor we onze klanten en professionals nog beter van dienst kunnen zijn. Door onze krachten te bundelen, hebben we nieuwe mogelijkheden gecreëerd en ons dienstenaanbod verder versterkt.

2023

Het jaar 2023 markeerde een belangrijk moment in onze groei, met de toevoeging van een nieuwe verdieping aan ons kantoor. Deze uitbreiding was het resultaat van het groeiende aantal getalenteerde collega's dat zich bij ons team heeft aangesloten. We zijn trots op ons traject en kijken ernaar uit om samen met u de toekomst tegemoet te gaan.