LinkedIn Profiel Celine van Gent
Recruitment Consultant Infratechniek
c.vangent@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 200

Mijn naam is Celine en sinds december 2022 ben ik werkzaam bij Connetix als Recruitment Consultant. Hiervoor heb ik de opleiding Human Resource Management afgerond op de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie en stages ben ik erachter gekomen dat ik het helpen en adviseren van mensen graag combineer met een zakelijke functie. Recruitment zie ik daarom als iets moois waar ik beide partijen kan helpen met het vinden van de perfecte match. Dit doe ik binnen het team infra-techniek, waarbij mij focus ligt op de regio Zuid-Holland.

Werkplezier en werksfeer is voor mij erg belangrijk en binnen Connetix zit dat zeker goed.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst actief bezig. Ik sta graag op de tennisbaan met mijn vrienden en mijn competitieteam. Ook vind ik het lekker om op mezelf gefocust te zijn als ik in de sportschool ben. Het is natuurlijk ook belangrijk om te ontspannen. Dit doe ik door te lezen, met vrienden en familie uiteten te gaan en door iets lekkers te maken in de keuken.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op