Bradley de la Croix

LinkedIn Profiel Bradley de la Croix
Assistent Recruitment Consultant
b.delacroix@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00
Mob: 06 – 51 972 350

Mijn naam is Bradley de la Croix. Momenteel studeer ik Marketing of Social Business aan de Hogeschool Rotterdam. Na een succesvolle stageperiode ben ik binnen Connetix doorgestroomd naar de functie Assistent Recruitment Consultant. In mijn vrije uren naast school ondersteun ik mijn collega’s binnen het Civiele team en houd ik contact met klant en kandidaat. Ik ben een positief, extravert persoon die persoonlijk contact erg belangrijk vind. Als ik iemand doormiddel van mijn kennis of kunde verder kan helpen, haal ik daar veel voldoening uit.

Naast werk- en schoolactiviteiten ben ik erg sportief ingesteld. Ik voetbal in het eerste elftal van VV Alblasserdam, ga regelmatig fitnessen en speel zo nu en dan padel. Dit zijn voor mij ideale bezigheden om mijn hoofd na een drukke dag te legen. Daarnaast bezoek ik regelmatig voetbalwedstrijden van mijn favoriete club. De rest van het weekend ben ik in de meeste gevallen te vinden met mijn vrienden of vriendin. Zo vind ik het leuk om naar het terras te gaan, een hapje te eten of gezellig naar de bioscoop te gaan.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op