Carrière boost

Je bent een (young)professional, wil carrière maken en zoekt vastigheid. Dan is het tijd voor Connetix! Jouw carrière is namelijk ook voor ons belangrijk, en daarom helpen wij je graag. Wij kennen de technische branche door en door, hebben een groot netwerk van zowel grote internationale klanten als kleine specialistische bedrijven, waardoor we al jaren vele technici blij kunnen maken met een mooie nieuwe uitdaging. Wij zijn dé specialist op het gebied van het vinden van een uitdagende functie voor je!

Begeleiding starters
0 / 0

Wij helpen je zo snel mogelijk aan je droombaan

Middels de déta-vast constructie helpen wij je zo snel mogelijk aan een baan met uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar. In het jaar dat je via Connetix bij een gave opdrachtgever werkt zorgen wij dat jouw salaris op tijd wordt betaald, regelen jouw vakantiedagen en alle andere belangrijke zaken. Je focust je op jouw nieuwe baan, wij doen de rest!

Destiny

Connetix academy

Wanneer je op zoek bent naar een baan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Daarom laat Connetix er geen gras over groeien. Vanwege de Connetix Academy krijg je extra veel kansen en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Jouw ontwikkeling en professionele groei staan op nummer 1!

Connetix doet er alles aan om je de beste versie van jezelf te laten worden. Wij ondersteunen bij het verwezenlijken van jouw dromen en ambities. Ook hebben wij nauwe samenwerkingen met studentenverenigingen, studieverenigingen, hogescholen en technische universiteiten om de ontwikkeling van (jonge) technische professionals te stimuleren. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Lees meer
Connetix zelfontwikkeling