De machinebouw heeft betrekking op een breed activiteiten spectrum binnen verschillende marktsegmenten. Hierbij kan gedacht worden aan assemblage- en testinstallaties maar ook aan volledige verpakkingsmachines, sorteermachines en productielijnen. Dit varieert van de fijnmechanische industrie tot aan de voedingsmiddelenindustrie.

De apparatenbouw heeft betrekking op de vervaardiging en revisie van apparatuur voor de productie en toepassing van mechanische energie. Dit biedt tevens een breed activiteiten spectrum waarin motoren, pompen, skids, compressoren, afsluiters, tandwielen, lagers en ander aandrijfwerk de voornaamste producten zijn. Alomvattend bestaat de apparatenbouw uit alle equipment, apparaten en installaties ten behoeve van de grove industrie, procesindustrie en offshore.

De industrie heeft betrekking op een breed activiteiten spectrum binnen verschillende marktsegmenten. De uitdagingen voor bedrijven in de olie- en gasindustrie zijn groter dan ooit. Met een groeiende vraag naar energie is het van uitermate belang om het juiste personeel te vinden om aan deze vraag te voldoen. Connetix is gespecialiseerd in het vinden van de juiste mensen op het gebied van procesindustrie, chemische industrie, basismetaalindustrie en maakindustrie.

Wij verstaan onder infratechniek: de toegepaste wetenschap die gericht is op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van openbare werken die vast zitten aan de grond ten behoeve van de mobiliteit van de mens. Infratechniek heeft te maken met de infrastructuur. Hierbij kan gedacht worden aan het ontwerpen, bouwen, aanleggen en onderhouden van kabels en leidingen onder de grond. gas, water- en elektra projecten behoren tot deze sector. Maar de infratechniek is ook veel breder dan dat. Zo kun je ook denken aan de energietechniek, rail/spoorsector, telecom en warmte projecten. Binnen deze disciplines hebben wij functies zoals: Werkvoorbereider, engineer infra, tekenaar kabels & leidingen, projectleider & ontwerper energievoorziening.

De Civiele techniek je komt het overal tegen, of je nou rijd op een weg, door een woonwijk loopt of vaart op het water. Alles heeft met Civiele techniek te maken. Dat is wat deze technische richting zo interessant maakt. Elke dag sta je ermee in contact. Binnen de Civiele techniek richten wij ons voornamelijk op de grond-, weg en waterbouw, openbare ruimte, groen, verkeerstechniek & civiele betonbouw. Binnen deze disciplines hebben wij functies op het bedrijfsbureau, van projectleiding, werkvoorbereiding tot engineering. Maar ook functies voor buiten, zoals uitvoerder, voorman of grondwerkers.

Vragen over onze branches?

Neem contact met ons op