Branches

Bij Connetix streven we ernaar om de beste partner te zijn voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar werknemers binnen de Machine en Apparatenbouw, Industrie, Civiele Techniek & Infratechniek. Bij Connetix geloven we in een partnerschap op de lange termijn. We streven ernaar om waardevolle relaties op te bouwen gebaseerd op vertrouwen, transparantie en wederzijds succes. Ons toegewijde team van recruitment consultants staat altijd voor je klaar om je te helpen en te adviseren bij het vinden van de juiste talenten voor jouw organisatie. 

 

Branches

Civiele Techniek

In de bedrijfssector Civiele Techniek is gekwalificeerd personeel van onschatbare waarde. Als essentiële speler in talloze projecten, van wegen en bruggen tot waterwegen, vormt de Civiele Techniek de ruggengraat van onze moderne samenleving. Wij begrijpen het belang van het vinden van goede professionals die de projecten naar succes kunnen leiden. Geschikte professionals dienen te beschikken over de juiste vaardigheden om complexe infrastructuurprojecten te ontwerpen, plannen en realiseren, waarbij ze rekening houden met veiligheidsnormen, duurzaamheid en wettelijke voorschriften.

Lees meer
civiele techniek Angelique

Infratechniek

Het vinden van geschikt personeel kan een grote uitdaging zijn voor bedrijven in de infratechniek. Connetix biedt bedrijven ondersteuning bij het vinden van het juiste technische personeel. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de benodigde kennis en expertise om bedrijven te helpen bij die zoektocht. Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het werven van technische professionals? Neem dan gerust contact op met één van onze consultants.

Lees meer
Infratechniek Tamara

Industrie

De Industrie speelt een onschatbare rol, niet alleen door het produceren van goederen en materialen die we dagelijks gebruiken, maar ook als een krachtige economische motor. Met miljoenen werknemers wereldwijd biedt de Industrie talloze banen en genereert het aanzienlijke inkomsten. Bovendien is de Industrie een belangrijke bron van innovatie en technologische vooruitgang.

Lees meer
Industrie Nikki

Apparatenbouw

Binnen de Apparatenbouw zijn wij ons bewust van de belangrijke rol die uw bedrijf vervult bij het ontwerpen en fabriceren van uiteenlopende soorten apparatuur. Of het nu gaat om grote machines of kleine componenten die geïntegreerd worden in een groter systeem, bij Connetix staan we klaar om je te ondersteunen bij het vinden van het juiste technische personeel voor deze uitdagingen.

Lees meer
apparatenbouw Ricardo

Machinebouw

Machinebouw is een essentiële discipline binnen de techniek en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van machines voor diverse marktsegmenten. Desondanks staan veel organisaties in de machinebouwsector voor uitdagingen bij het vinden van gekwalificeerd personeel.  Het aantrekken van de juiste mensen met de vereiste vaardigheden en kennis kan een tijdrovend en complex proces zijn.

Lees meer
Machinebouw Barend