Specialistisch detacheringsbureau in de technische sector

Sta je te poppelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Als starter of juist als ervaren professional? Dan zijn wij de verbindende factor waar je naar op zoek bent. Als technische recruitmentbureau in Amsterdam gaan wij van Connetix op zoek naar een uitdagende functie voor je! De weg naar een nieuwe baan kan spannend, maar ook moeilijk zijn. Met ons als partner proberen wij je verder te brengen in deze zoektocht. Dankzij ons brede netwerk en jarenlange ervaring in de technische sector kunnen wij medewerkers en bedrijven samenbrengen. We gaan altijd voor de perfecte match, met het oog op de toekomst. Zo helpen we niet alleen werkzoekende op weg, maar ook helpen we werkgevers in de zoektocht naar een juiste kandidaat.

Ricardo

Detacheringsbureau Amsterdam voor starters en professionals

Connetix is een detacheringsbureau in Amsterdam voor technische professionals met een afgeronde mbo+, hbo of wo opleiding. De technische vacatures variëren enorm. De branches zijn zeer uiteenlopend. Denk aan een functie in de machinebouw, industrie, infratechniek of apparatenbouw. Binnen deze branches heb je ook weer tal van engineer functies. Voor fulltime, parttime, de lange termijn of juist van korte duur. Connetix is tevens een detacheringsbureau voor starters, maar ook voor ervaren professionals. Bedrijven zijn tenslotte ook op zoek naar werknemers in verschillende functies.

Detacheringsbureau Amsterdam streeft naar de perfecte match

Op basis van jouw wensen, profiel en je karakter, gaan we op zoek naar een passende functie. We kijken niet alleen naar je diploma, capaciteiten en ervaring. Het is tenslotte belangrijk dat je als medewerker ook past binnen het team en de bedrijfscultuur. Een functie kan jou nog zo aanspreken, maar het belangrijkste is dat je, je ook goed voelt op deze plek. Als detacheringsbureau Amsterdam proberen we op deze manier de perfecte match te vinden. In dit proces zijn we betrokken van begin tot eind, met het doel om een baan binnen te slepen voor de lange termijn (met intentie voor een vast dienstverband).

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Hieronder vind je alle technische vacatures. Stuur gerust ook een open sollicitatie, als je op dit moment nog geen geschikte vacature vindt in ons aanbod. Samen gaan we het gesprek aan en gaan we op zoek naar een passende werkgever.

Detacheringsbureau Amsterdam: Uw partner voor technische bedrijven

In een tijdperk waar vooral schaarste van goed technisch personeel orde van de dag is, begrijpen wij dat het voor u als werkgever een uitdaging is om een geschikte medewerker te vinden. Het is dan prettig om een sterke recruitment partner in de arm te nemen om de werving en selectie van kandidaten uit handen te geven. Als specialistisch detacheringsbureau Amsterdam helpen wij u maar al te graag in deze zoektocht. Onze consultants van Connetix brengen vanuit hun specialisme werknemers en werkgevers samen. Dankzij jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland, en dus ook in de omgeving van Amsterdam, zijn wij ook in staat om de juiste kandidaat te vinden voor uw organisatie. Dat doen we aan de hand van social media, search marketing en het grote netwerk wat we hebben. Van starters tot professionals met jarenlange ervaring, voor kort of lang dienstverband, wij zijn de verbindende factor.

Gemak en ontzorging: Het voordeel van een detacheringsbureau

In de zoektocht naar een nieuwe kandidaat vinden we het niet alleen belangrijk dat deze persoon de gewenste ervaring en capaciteit heeft. Karaktereigenschappen en persoonlijkheden zijn minstens zo belangrijk. Deze nieuwe kandidaat moet aansluiten bij de cultuur en organisatie van uw bedrijf. Het grote voordeel van een partner zoals ons recruitmentbureau in Amsterdam, is dat u enkel hoeft te zorgen dat u de medewerker begeleidt op de werkvloer. Alle juridische zaken zoals betaling van het salaris, de secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsadministratie, pakken wij voor u op. Met deze déta-vast constructie heeft u wel de lusten, maar niet de lasten. Via onze website kunt u eenvoudig een vacature uitzetten. Voor meer informatie, neem gerust contact op.