Damian

LinkedIn Profiel Damian Barning
Corporate Recruiter
d.barning@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 13
Mob: 06 – 82 186 044

Mijn naam is Damian Barning. Ik ben sinds juli 2021 in dienst bij Connetix. Direct na mijn HRM opleiding heb ik de kans gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen in het technische recruitment vak. Het vertrouwen vanuit Connetix is hierin zeer belangrijk geweest.

Voor Connetix heb ik gedurende mijn opleidingen in de zorg gewerkt. Hier ben ik erachter gekomen dat ik graag met mensen werk en iets wil betekenen voor anderen. Het mooiste aan mijn rol als Recruitment Consultant vind ik dan ook het persoonlijke contact met opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten.

In mijn vrije tijd sport ik graag of ben ik met familie of vrienden. Ik wijs niet snel een gezellige borrel of uitje af. Wat leuk is om te weten is dat ik impulsief ben en graag buiten mijn comfortzone stap. Zo gebeuren de mooiste dingen!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op