Een technisch detacheringbureau in Den Bosch voor hoger opgeleiden

Kan je niet meer wachten om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Wij zorgen voor de verbinding tussen de starter of ervaren professional en werkgevers in de technische sector. Ons Connetix technisch detacheringsbureau in Den Bosch gaat samen met je op zoek naar die ene uitdagende functie waar je naar op zoek bent. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring en een breed netwerk opgebouwd. Hierdoor brengen wij werknemers en bedrijven gemakkelijk samen. Wij garanderen een perfecte match, met oog op de toekomst. Elke engineer vindt bij ons, als detacheringsbureau in Den Bosch, een mooie uitdaging bij een bedrijf dat bij hem/haar past. We staan ook klaar voor bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte kandidaat.

Barend

Detacheringsbureau Den Bosch voor starters en ervaren professionals

Kwalitatief, betrokken, transparant en partnership. Daar staat Connetix voor. Wij zijn een detacheringsbureau uit Den Bosch. We richten ons op technische professionals met een afgeronde mbo+, hbo en wo opleiding. Wij hebben een variërend aanbod van vacatures in verschillende technische branches. Deze technische vacatures verschillen in soort dienstverband, functie en aantal jaren ervaring. Het is niet eenvoudig om iets te vinden wat naadloos aansluit bij je opleiding, interesses en voorwaarden. Daarnaast is het misschien nog wel het moeilijkst om een bedrijf te vinden waarin de bedrijfscultuur bij je persoonlijkheid past.

Detacheringsbureau Den Bosch: Expertise in de technische sector

Bij Connetix kunnen werkzoekenden terecht die net op de arbeidsmarkt terecht zijn gekomen. Ook wanneer je al een aantal jaar binnen het technische werkveld actief bent, staan wij voor je klaar. We zijn een detacheringsbureau voor starters en voor ervaren professionals. Als technisch detacheringsbureau zijn wij de verbindende factor tussen werknemer en werkgever. Wij vinden naast opleiding, capaciteiten en ervaring, persoonlijkheid minstens zo belangrijk bij het vinden van de perfecte match. Het bedrijf, het team en de bedrijfscultuur moeten goed bij je passen. Dit is dus ook iets waar wij goed naar kijken. Van begin tot eind zijn wij betrokken in het proces bij het vinden van jouw droombaan. We ronden het proces pas af wanneer je een uitdaging hebt gevonden bij een van onze opdrachtgevers waar je honderd procent tevreden mee bent.

Voor bedrijven in de technische sector

Tegenwoordig is het aantrekken van goed personeel een moeilijke zaak. Het in de hand nemen van een specialistisch detacheringsbureau is dan een goede oplossing. Connetix kent de technische markt goed en zorgt daardoor voor de perfecte match. Wij vinden het belangrijk dat een sollicitant goed bij uw bedrijf past. Zowel op het gebied van de gewenste eisen en het diploma, als op het persoonlijke vlak. Wij zoeken een potentiële werknemer die goed past bij de cultuur en organisatie van uw bedrijf.

Het belang van een goed detacheringspartner

Op zoek naar een sterke detacheringspartner? Het is zeer begrijpelijk dat u als werkgever een goede partner wil voor de werving en selectie van nieuwe kandidaten. Door ons brede netwerk hebben wij duizenden kandidaten door heel Nederland. Dit maakt dat wij in staat zijn om de juiste kandidaat voor uw bedrijf te vinden. Wij verbinden werknemers met organisaties op basis van tijdelijk werk, vast werk, op fulltime of parttimebasis. De perfecte kandidaat vinden wij via social media, search marketing en ons grote netwerk. Samen vinden wij een kandidaat die uw verwachtingen kan overtreffen.

Vacatures uitzetten via ons detacheringsbureau in Den Bosch

Wanneer u een partner heeft, zoals ons detacheringsbureau in Den Bosch, ervaart u wel de lusten, maar niet de lasten. U zorgt voor werk, goede begeleiding en het toezicht op de nieuwe werknemer, wij regelen de rest. Dat wil zeggen dat wij de juridische zaken op ons nemen, zoals de betaling van het salaris, de secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsadministratie. Over dit soort zaken hoeft u dus niet na te denken. Dit is de déta-vast constructie. Wil u technische vacatures uitzetten via ons technisch detacheringsbureau in Den Bosch? Via de pagina vacature uitzetten, kunt u eenvoudig een aanvraag doen.