Samrae

LinkedIn Profiel Samrae El Hahaoui
Marketing stagiaire
s.elhahaoui@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00

Hi, mijn naam is Samrae! Een enthousiaste en passievolle Communicatie studente aan de Hogeschool Rotterdam. Vanaf februari 2023 ben ik bij Connetix werkzaam als afstudeer stagiair op de marketing afdeling. Een toonaangevend en ambitieus bedrijf, een echte specialist binnen de technische branche, precies waar ik naar opzoek was. De komende maanden zal ik voor Connetix onderzoek doen naar de positionering en de naambekendheid. Ik kan niet wachten om hier veel te mogen leren en om mijn scriptie te schrijven.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om een sport lesje te volgen en ben ik stiekem ook een enorme boekenwurm. In de zomer kun je mij met vrienden op verschillende festivals tegenkomen!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op