LinkedIn Profiel Romario Mohanlal
Recruitment consultant Machine- en Apparatenbouw
r.mohanlal@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 27
Mob: 06 – 13 212 561

Mijn naam is Romario en ben sinds oktober 2022 in dienst bij Connetix als Recruitment Consultant. Binnen Connetix richt ik mij op het bemiddelen van technisch hoogopgeleiden binnen de Machine- en Apparatenbouw. Hiervoor heb ik verschillende commerciële rollen in de Automotive branche gehad. De overstap van auto’s naar recruitment bevalt mij goed. Mijn interesses liggen meer bij het vinden van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Connetix is een enorm warm bad waar ik me vanaf dag één al betrokken bij voelde. Werkgeluk en een fijne werksfeer zijn voor mij belangrijk. Wat mij het meest aanspreekt in de baan bij Connetix is de veelzijdigheid en het in contact staan met verschillende mensen. Ik leer graag nieuwe mensen kennen en ben benieuwd naar de drijfveer. Als ik iemand met mijn ervaring en kennis verder kan helpen geeft mij dit een voldaan gevoel.

Naast mijn werk vind ik het leuk om een hapje of drankje te doen met mijn vrouw, familie of vrienden. Ik vind reizen heel leuk en ontdek graag nieuwe plekken. Je kan mij altijd wakker maken voor lekker eten en heb de BBQ geregeld aan staan. Ik ben heel competitief ingesteld en ga elke uitdaging fanatiek aan. Dit komt helaas niet altijd goed uit tijdens een spelletjesavond! Ik volg daarnaast graag voetbal en kijk graag naar de races van Formule 1.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op