Ravi Behmanesh

LinkedIn Profiel Ravi Behmanesh
Recruitment Consultant
Infratechniek
r.behmanesh@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 36

Sinds januari 2023 werk ik met veel plezier als Recruitment Consultant bij Connetix.
Ik heb een achtergrond in gezondheidszorgtechnologie en ik heb een jaar gewerkt in de IT.
Ik merkte dat ik de ambitie had om mensen op sociaal niveau te ondersteunen. Zodoende ben ik terechtgekomen bij Connetix, waar ik een prachtige bijdrage kan leveren aan iemands carrière!

Ik vind het prettig om mijn technische kennis in te kunnen zetten om aan de behoeften van klant en kandidaat te voldoen. Met de juiste insteek wordt ervoor gezorgd dat de ideale match wordt gevonden en dat geeft mij een gevoel van voldoening.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik ga graag naar de sportschool en ik houd er ook van om te voetballen. Daarnaast lees ik graag boeken om mezelf te ontwikkelen en spendeer ik graag tijd met vrienden en familie.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op