6 januari 2022

Heb jij al wat meters gemaakt als Werkvoorbereider binnen de Infrastructuur? Ben jij daarnaast in het bezit van een mbo diploma Middenkaderfunctionaris Infra, Elektrotechniek of soortgelijk? Wellicht is onze opdrachtgever dan op zoek naar jou! Wil jij aan de slag als Werkvoorbereider Energietechniek? Lees dan snel verder!

Deze opdrachtgever is één van de voorlopers op het gebied van energietransitie. Zij houden zich o.a. bezig met het vormgeven van toekomstige energiesystemen, in samenwerking met een aantal mooie organisaties. Zij geloven sterk in de kracht van innovatie en samenwerken. Je komt hier te werken in een open en dynamisch team. Er heerst een gezellige werksfeer en jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop! Kan jij goed omgaan met druk en deadlines? Heb jij daarnaast een oplossingsgerichte en proactieve werkwijze? Solliciteer dan snel en wie weet ga jij aan de slag bij deze mooie opdrachtgever!

Meer lezen of solliciteren op deze vacature? Lees dan snel verder: https://bit.ly/3F7ocZ2

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Tamara Hassan

📩 t.hassan@connetix.nl
☎️ 06 – 82 415 015

Vacature Werkvoorbereider Energienetwerk

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

23 mei 2022

De eerste werkdag van Leen als Project Engineer.

17 mei 2022

Bij Connetix hechten we naast hard werken ook veel waarde aan gezelligheid. Om de teamgeest er lekker in te houden zijn we regelmatig bezig met het organiseren van leuke uitjes.

14 april 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Junior Engineer Infratechniek? Lees dan snel verder.