Hugo van Herk

Hugo volgt de opleiding Civiele Techniek aan de TU Delft en hij zocht een technische bijbaan zodat hij alvast werkervaring op kan doen. Via Connetix heeft Hugo een bijbaan gevonden als werkvoorbereider en hij deelt graag zijn ervaring met jullie.

Tijdens mijn studie Civiele Techniek heb ik een minor in Zweden gevolgd. Nadat ik terug kwam leek het mij leuk en nuttig om alvast te werken in de techniek. Op deze manier kan ik alvast werkervaring opdoen in de branche en tegelijkertijd wat bijverdienen. Ik heb toen een LinkedIn profiel aangemaakt om mijn netwerk te vergroten. Vrij snel daarna werd ik benaderd door Tamara. Tamara heeft telefonisch contact met mij opgenomen en heeft mij uitgelegd wat Connetix allemaal doet en hoe zij mij konden helpen om een leuke werkplek te vinden.

Tijdens het kennismakingsgesprek heeft Tamara naar mijn voorkeur voor een baan in de techniek gevraagd. Ik had nog niet echt duidelijke voorkeuren. Tamara hielp mij om een keuze te maken en mijn mening te vormen. Vervolgens kwam zij met meerdere voorstellen van verschillende opdrachtgevers. Een van de voorstellen was bij een opdrachtgever die ik zelf ook al enige tijd hoog in het vizier had, dit was natuurlijk super! Met wat hulp van Tamara bereidde ik mij voor op beide sollicitatiegesprekken. De twee gesprekken verliepen erg goed. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om voor de opdrachtgever die al langere tijd in mijn vizier staat te gaan werken.

Eind januari werd ik benaderd en 1 maart ben ik aan de slag gegaan als werkvoorbereider, dit hoeft dus geen langdurig proces te zijn! Ik werk nu 8 maanden bij dit bedrijf en ik ben sinds Augustus aangesloten op een groot interdisciplinair project! Mijn ervaring bij dit bedrijf is tot nu toe erg goed en ik heb gunstige arbeidsovereenkomsten! De werkzaamheden bevallen mij erg goed en ik kan mijn tijd flexibel inplannen, zo kan ik het werk goed met mijn studie combineren. De collega’s zijn fijn om mee te werken en ik word ook goed ondersteund in mijn groei binnen de functie en wat ik wil bereiken binnen de organisatie.

Connetix laat je niet in de steek wanneer je geplaatst bent. Ze nemen nog regelmatig contact op en helpen direct als er andere randzaken zijn die voor mij geregeld moeten worden. Tamara en Connetix kan ik altijd goed bereiken en dit geeft mij een fijn gevoel. Ik ben dus erg tevreden over Connetix.

Wij van Connetix wensen Hugo nog veel succes en plezier bij zijn werkgever!

Hugo testimonial Connetix