23 december 2021

Deze moderne en groeiende organisatie is op zoek naar een nieuwe Tekenaar/Werkvoorbereider die het team komt versterken! Deze innovatieve apparatenbouwer is al tientallen jaren een echte expert in hun vakgebied. Binnen deze functie kom je te werken in een klein, maar gezellig en jong team. Het is een afwisselende rol, waarbij het goed is om te weten dat je intern ook kan doorgroeien. Als jij van techniek én van afwisseling houdt, is dit echt een gouden zet. Wacht niet langer en grijp jouw kans!

Meer lezen of solliciteren op deze vacature? Lees dan snel verder: https://bit.ly/32vvsjr

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Lara van der Weijden.

📩 l.vanderweijden@connetix.nl
☎️ 06 – 82 371 925

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

20 januari 2022

Ben jij zeer technisch aangelegd en ben jij op zoek naar een rol als Mechanical Engineer bij een klein maar gedreven en succesvol bedrijf? Lees dan verder of solliciteer direct via onderstaande link!

20 januari 2022

Ben jij een Projectleider, of ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Je zal te werken komen bij een groot Ingenieursbureau met een mooi kantoor in Amsterdam die ook internationaal opereert.…

13 januari 2022

Ben jij een enthousiaste en gedreven Junior Mechanical Engineer? Wil jij werken bij een bedrijf waar je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? Wellicht kom jij in aanmerking voor…