3 februari 2022

Je komt te werken in een professionele en multidisciplinaire werkomgeving waar veel samengewerkt wordt met verschillende divisies. Samen met je collega’s ga je opzoek naar de mogelijkheden en maak je de beste ontwerpen. Je krijgt de ruimte om zelf te bepalen waar je de werkzaamheden uitvoert. Dit kan op kantoor, de project locatie of thuis zijn!

Onze opdrachtgever is een bekende speler binnen de Civiele Techniek, gefocust op het aanbrengen van maatschappelijke verbeteringen. Zo ondersteunen zij al jaren hun klanten nationaal en internationaal in de markt.

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Civil3D Engineer in de Civiele Techniek? Lees dan snel verder: https://bit.ly/3HoXJYx

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Damian Barning.
📩 d.barning@connetix.nl
☎️ 06 – 82 186 044

Vacature Civil3D Ontwerper

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

23 mei 2022

De eerste werkdag van Leen als Project Engineer.

17 mei 2022

Bij Connetix hechten we naast hard werken ook veel waarde aan gezelligheid. Om de teamgeest er lekker in te houden zijn we regelmatig bezig met het organiseren van leuke uitjes.

14 april 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Junior Engineer Infratechniek? Lees dan snel verder.