23 december 2021

Deze organisatie kent een informele en open cultuur, waarbij er ruimte wordt gecreëerd om jezelf te ontwikkelen. Je wordt gemotiveerd om innovatief en daarbij creatief te blijven. Door de toenemende projecten zoeken zij een Werkvoorbereider Kabels die de voorbereiding van de projecten op zich kan nemen en daarmee het team komt versterken. Kan jij georganiseerd en resultaatgericht te werk gaan? Weet jij goed te schakelen in stressvolle situaties? Wellicht is de functie Werkvoorbereider Kabels iets voor jou!

Meer lezen of solliciteren op deze vacature? Lees dan snel verder: https://bit.ly/3EmJWzA

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Jeroen Kamp.

📩 j.kamp@connetix.nl
☎️ 06 – 13 251 318

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

20 januari 2022

Ben jij zeer technisch aangelegd en ben jij op zoek naar een rol als Mechanical Engineer bij een klein maar gedreven en succesvol bedrijf? Lees dan verder of solliciteer direct via onderstaande link!

20 januari 2022

Ben jij een Projectleider, of ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Je zal te werken komen bij een groot Ingenieursbureau met een mooi kantoor in Amsterdam die ook internationaal opereert.…

13 januari 2022

Ben jij een enthousiaste en gedreven Junior Mechanical Engineer? Wil jij werken bij een bedrijf waar je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? Wellicht kom jij in aanmerking voor…