20 januari 2022

Ben jij een Projectleider, of ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Je zal te werken komen bij een groot Ingenieursbureau met een mooi kantoor in Amsterdam die ook internationaal opereert. Deze organisatie gaat erg duurzaam te werk en de ontwikkeling van de werknemers staat voorop.

Als Projectleider Civiele Techniek zorg je ervoor dat elk project van A-Z klopt. Wanneer het project afwijkt van de planning weet jij hoe je moet bijsturen zodat jouw team zo optimaal mogelijk te werk kan gaan. Hierdoor kan je een project echt naar een hoger niveau tillen.

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Projectleider Civiele Techniek? Lees dan snel verder: https://bit.ly/32hhVwh

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Angelique Boender.
📩 a.boender@connetix.nl
☎️ 06 – 82 143 163

Vacature Projectleider Civiele Techniek

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

23 mei 2022

De eerste werkdag van Leen als Project Engineer.

17 mei 2022

Bij Connetix hechten we naast hard werken ook veel waarde aan gezelligheid. Om de teamgeest er lekker in te houden zijn we regelmatig bezig met het organiseren van leuke uitjes.

14 april 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Junior Engineer Infratechniek? Lees dan snel verder.