Testimonials

Star Star Star Star Star
"Per 1 oktober ga ik aan de slag als Design Engineer"
Thabang Design Engineer
Foto kandidaat thabang

Afgelopen week heeft Thabang zijn contract getekend bij Connetix op kantoor. Per 1 oktober gaat hij aan de slag als Design Engineer bij een grote naam in de offshore industrie!

lees meer
Star Star Star Star Star
"Connetix heeft voor mij een baan gevonden die volledig aansluit op mijn wensen en ambities!"
Luc Salden R&D Engineer
Luc – Testimonial Connetix

Graag wilde ik aan de slag als R&D engineer. Tijdens het kennismakingsgesprek werd er aangegeven dat er maar weinig beschikbare banen zijn als R&D engineer. Toch heeft Barend voor mij een baan als R&D engineer gevonden bij de opdrachtgever waar ik nu werkzaam ben. Mijn nieuwe baan bevalt mij super goed! Ik hou mij bezig met de verbetering van machines voor verschillende industrieën. Connetix heeft voor mij een baan gevonden die volledig aansluit op mijn wensen en ambities!

lees meer
Star Star Star Star Star
"Ik ben super enthousiast over mijn nieuwe baan!"
Hugo van Herk Werkvoorbereider
Hugo testimonial Connetix

Na mijn minor in het buitenland heb ik een LinkedIn profiel aangemaakt om zo op zoek te gaan naar een baan. Vrij snel ben ik toen benaderd door Tamara via LinkedIn. Na twee fijne gesprekken kwam Tamara met voorstellen bij verschillende opdrachtgevers, één van de voorstellen was bij een opdrachtgever die ik al lang in het vizier had staan. Ik ben bij deze opdrachtgever op gesprek geweest en uiteindelijk ben ik hier aan de slag gegaan als werkvoorbereider. Tot nu toe ben ik super enthousiast over mijn nieuwe baan. Connetix heeft mij binnen 2 maanden aan een top baan geholpen!

lees meer