Shinny Cheng

Shinny heeft via Connetix een baan gevonden als tekenaar. Graag deelt zij haar ervaring met jullie.

Shinny is via LinkedIn in contact gekomen met Damian. Tijdens het eerste contactmoment is gekeken naar Shinny haar wensen en ambities. Damian heeft haar kansen op de arbeidsmarkt toegelicht. Shinny gaf aan dat Damian erg behulpzaam was. Al haar vragen kon zij aan Damian stellen en hij beantwoorde deze. Als ze nog vragen heeft weet ze dat ze altijd bij Damian terecht kan.

Samen hebben ze gekeken naar de beste werkgever voor Shinny en uiteindelijk is zij geplaatst bij een goede klant van Connetix. Hier is zij aan de slag gegaan als tekennar.

Shinny is aan de slag gegaan bij een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen en realiseren van ondergrondse infrastructuur. Als tekenaar werkt Shinny aan verschillende ondergrondse projecten. De projecten zijn uiteenlopend. Ze werkt aan pijpleidingsystemen voor stadsverwarming, gas, en waterstof. Shinny ervaart het werk als uitdagend en ontspannend. Shinny vindt het leuk dat ze tijdens haar werk continu nieuwe dingen kan blijven leren en zo zichzelf kan blijven ontwikkelen.

Shinny heeft een jaar via Connetix bij de opdrachtgever gewerkt. Nu is zij door het bedrijf overgenomen in vast dienstverband. Wij van Connetix zijn erg blij voor Shinny en wensen haar veel succes. Wij hopen dat Shinny nog lang en met veel plezier bij haar werkgever blijft werken.

Shinny