Constructeur Bouwkunde

Bij ons adviesbureau staan duurzaamheid en precisie centraal. We zijn gespecialiseerd in het berekenen, ontwerpen en controleren van constructies voor kantoren, winkels en grote distributiecentra. Onze focus ligt op het leveren van de meest duurzame oplossingen, waarbij we continu streven naar een efficiënte en toekomstgerichte aanpak. Daarnaast werken we regelmatig aan internationale projecten, waardoor je de kans krijgt om je expertise wereldwijd in te zetten. Heb jij een HBO- of WO-achtergrond in bouwkunde of civiele techniek? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je volledig te ontwikkelen tot een volwaardig constructeur. We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan!

Angelique

Wat ga je doen als Constructeur Bouwkunde?

Wat ga je doen als Constructeur?

Als constructeur bij ons adviesbureau speel je een cruciale rol in het ontwerpen, berekenen en controleren van veilige en duurzame constructies voor diverse projecten, zoals kantoren, winkels en distributiecentra. Je werkt nauw samen met architecten, projectleiders en andere ingenieurs om ervoor te zorgen dat de constructies voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

  • Ontwerpen van constructies: Je vertaalt architectonische plannen naar technische ontwerpen voor draagstructuren, waarbij je rekening houdt met belasting, materialen en bouwmethodes

  • Berekeningen uitvoeren: Je voert gedetailleerde berekeningen uit om de sterkte, stabiliteit en duurzaamheid van verschillende constructies te waarborgen, zoals staal-, beton- en houtconstructies

  • Controle van bouwplannen: Je beoordeelt en controleert tekeningen en berekeningen van collega’s of externe partijen om te garanderen dat alles voldoet aan de geldende regelgeving en veiligheidsvoorschriften

  • Overleg en samenwerking: Je hebt regelmatig overleg met andere betrokken partijen, zoals architecten en projectleiders, om technische oplossingen te vinden en eventuele knelpunten vroegtijdig op te lossen

  • Begeleiding van bouwprojecten: Je monitort de uitvoering van de projecten en zorgt ervoor dat het ontwerp correct wordt uitgevoerd tijdens de bouw, en je geeft advies als er aanpassingen nodig zijn

  • Duurzame oplossingen implementeren: Je draagt actief bij aan het vinden van innovatieve, milieuvriendelijke bouwmethoden en materiaalkeuzes, met een focus op duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

  • €2800 - €3300
  • Starter 0-1 jaar
  • WO, HBO
  • 40
  • Amersfoort, Nederland

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Als constructeur bij ons adviesbureau draag je grote verantwoordelijkheid voor het ontwerpen en controleren van constructies. Dit vereist een combinatie van technische kennis, nauwkeurigheid en probleemoplossend vermogen. Om succesvol te zijn in deze rol, zijn er een aantal kwalificaties en vaardigheden die je moet bezitten:

  • Opleidingsniveau: Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in Bouwkunde, Civiele Techniek of een vergelijkbare richting. Deze opleiding vormt de basis van je technische kennis over constructies, materialen en bouwmethodes.

  • Relevante ervaring: Hoewel je als starter welkom bent, is ervaring in de constructieve sector een pluspunt. Dit kan in de vorm van stages, eerdere functies of specifieke projecten waarin je hebt gewerkt met bouwkundige constructies.

  • Technische vaardigheden: Je hebt (basis) ervaring met het gebruik van software voor constructieberekeningen en -ontwerpen, zoals AutoCAD, Revit en rekenprogramma’s zoals SCIA Engineer of vergelijkbare tools.

  • Probleemoplossend vermogen: Je bent in staat om constructieve uitdagingen op te lossen door kritisch te denken en innovatieve oplossingen te vinden die zowel technisch als economisch haalbaar zijn.

  • Teamspeler: Je werkt graag samen in multidisciplinaire teams en hebt de communicatieve vaardigheden om technische informatie helder over te brengen aan collega's en externe partners.

  • Nauwkeurig en gedetailleerd: Je werkt gestructureerd en let op details, aangezien kleine fouten in constructieberekeningen grote gevolgen kunnen hebben voor de veiligheid en stabiliteit van een gebouw.

  • Duurzaamheidsbewust: Je hebt affiniteit met duurzame bouwmethoden en -materialen en bent bereid om te leren hoe je duurzaamheid kunt integreren in je ontwerpen en berekeningen.

Met deze vaardigheden en kwalificaties leg je de basis voor een succesvolle carrière als constructeur, waarbij je werkt aan uitdagende en uiteenlopende projecten die bijdragen aan een duurzame toekomst.

Wat worden je voorwaarden?

Wat worden je voorwaarden als Constructeur?

Als constructeur bij ons adviesbureau bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw kwalificaties en inzet. We geloven in het creëren van een omgeving waarin je kunt groeien en waar je werk wordt gewaardeerd. Naast een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zorgen we ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om succesvol en tevreden te zijn in je werk.

Wat zijn jouw voorwaarden?

  • Marktconform salaris: Start vanaf €3.000

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Naast je salaris bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, vakantiegeld van 8,33% en 30 vakantiedagen.

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden: We investeren in jouw ontwikkeling door het aanbieden van cursussen, trainingen en de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bureau. Je krijgt de kans om jezelf verder te specialiseren of juist breder te ontwikkelen.

  • Flexibiliteit: We hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Daarom bieden we flexibele werktijden en, indien mogelijk, de optie om gedeeltelijk thuis te werken.

  • Reiskostenvergoeding: Of je nu met het openbaar vervoer of met de auto reist, wij zorgen voor een vergoeding van je reiskosten.

  • Gezonde werkcultuur: Je werkt in een stimulerende omgeving met een open en collegiale sfeer, waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor ontspanning en teamactiviteiten.

  • Moderne werkplek: Je hebt toegang tot de nieuwste software en technologieën die je nodig hebt om jouw werk efficiënt en met precisie uit te voeren.

  • Internationale mogelijkheden: Afhankelijk van je ambities krijg je de kans om aan internationale projecten te werken, wat je werkervaring verrijkt en je carrièreperspectieven verbreedt.

De voordelen van Connetix

01

Wij ontzorgen het hele process en dragen al het risico

02

Alle professionals krijgen persoonlijke begeleiding

03

Wij spiegelen alle contract voorwaarden

04

89% gaat na de inleenperiode met een vast contract in dienst

Over de opdrachtgever

Organisatie

Onze organisatie opereert vanuit twee strategisch gelegen locaties: een kantoor in Amersfoort en in Zuid-Holland. Dit stelt ons in staat om klanten in verschillende delen van Nederland optimaal te bedienen en daarnaast efficiënt te werken aan internationale projecten. We hebben een sterk team van ervaren constructeurs en ingenieurs die nauw samenwerken om projecten van begin tot eind te begeleiden. Onze passie voor duurzaamheid zit verweven in elk aspect van ons werk. We geloven dat de toekomst van de bouwsector ligt in het vinden van innovatieve manieren om projecten zo milieuvriendelijk mogelijk te realiseren, zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. Naast onze focus op duurzaamheid investeren we veel in de ontwikkeling van ons team. We geloven in het opleiden en ondersteunen van jonge professionals die net hun eerste stappen zetten in de sector. Als je een achtergrond hebt in bouwkunde of civiele techniek, krijg je bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig constructeur, met begeleiding van experts en toegang tot uitdagende projecten.

Werksfeer

De cultuur binnen ons bureau is er een van wederzijds respect en vertrouwen. Iedereen is toegankelijk, van junioren tot senioren, en we werken gezamenlijk aan het oplossen van complexe uitdagingen. We organiseren regelmatig teamactiviteiten, van informele borrels tot sportieve uitjes, om de band tussen collega’s te versterken en het teamgevoel te bevorderen.
De deuren van onze kantoren in Amersfoort en Zuid-Holland staan altijd open voor nieuwe ideeën en frisse perspectieven. We werken in multidisciplinaire teams, waarin kennisuitwisseling en samenwerking worden aangemoedigd. Dit maakt dat zowel ervaren medewerkers als jonge professionals van elkaar leren en groeien. Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé, met flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Detacheren met Connetix