Junior Projectleider

Ben jij klaar voor een dynamische rol binnen de civiele techniek? Als Junior Projectleider krijg je bij ons een afwisselende en uitdagende functie waarin je werkt aan een breed scala van projecten. Wij bedienen zowel de gemeentelijke markt als ingenieursbureaus, waardoor geen twee dagen hetzelfde zijn. Hoe kan het 1e jaar eruit zien?: In je eerste halfjaar ga je aan de slag met een gemeentelijk project, waarbij je nauw samenwerkt met lokale overheden om gebiedsontwikkelingen en verkeerskundige vraagstukken op te lossen. Daarna verschuif je naar een project voor een ingenieursbureau, waar je jouw kennis en vaardigheden in een andere setting kunt inzetten en verder ontwikkelen. Tussendoor ben je aanwezig op verschillende themasessies om je kennis te verbreden en volg je cursussen die je zelf hebt uitgekozen. Wij geloven in het volgen van jouw passie en interesses. Je krijgt de ruimte om je te specialiseren in de gebieden die jou het meest aanspreken, of het nu gaat om projectleider, risico- of contractmanagement. Met een divers takenpakket en een verscheidenheid aan projecten bieden wij de perfecte omgeving voor een veelzijdige carrière in de civiele techniek.

Angelique

Wat ga je doen als Junior Projectleider?

Wat ga je doen als Junior Projectleider?

Als junior projectleider krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor diverse projecten. Je zult werken aan zowel gemeentelijke projecten als opdrachten voor ingenieursbureaus, met een focus op gebiedsontwikkeling en verkeerskunde. Hier is wat je gaat doen:

  • Projectcoördinatie: Je bent verantwoordelijk voor de algehele coördinatie van projecten, van initiatie tot afronding. Je zorgt ervoor dat alle fasen van het project op schema liggen en binnen budget blijven.

  • Communicatie met Opdrachtgevers: Je onderhoudt nauw contact met opdrachtgevers en andere belanghebbenden. Je bespreekt projectvoortgang, verzamelt feedback en zorgt ervoor dat alle verwachtingen worden gemanaged.

  • Planning en Organisatie: Je ontwikkelt gedetailleerde projectplanningen, stelt deadlines vast en verdeelt taken onder teamleden. Je zorgt ervoor dat alle resources effectief worden ingezet en eventuele problemen tijdig worden opgelost.

  • Kwaliteitscontrole: Je voert controles uit om te garanderen dat het werk voldoet aan de kwaliteitsnormen en specificaties van het project. Je zorgt ervoor dat alle deliverables voldoen aan de afgesproken standaarden.

  • Rapportage: Je rapporteert regelmatig over de voortgang van projecten aan senior projectleiders en andere belanghebbenden. Je zorgt voor duidelijke en tijdige updates over de status, risico’s en knelpunten.

  • Documentatie en Administratie: Je zorgt voor een nauwkeurige en gedetailleerde documentatie van alle projectaspecten, waaronder contracten & rapporten. Je houdt administratieve taken bij en zorgt voor een goede archivering.

  • €3000 - €5500
  • Junior 1-3 jaar
  • WO, HBO
  • 40
  • Randstad, Nederland

Wie ben jij?

Wie ben jij?

Als junior projectleider ben je een cruciaal onderdeel van ons team en draag je bij aan de succesvolle uitvoering van onze projecten. Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen en kwalificaties om te zorgen voor een sterke start in deze rol:

  • Opleidingsniveau: Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een relevant vakgebied, zoals Civiele Techniek, Bouwkunde of een andere technische richting.

  • Analytisch Vermogen: Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en kunt complexe vraagstukken snel doorgronden en oplossen. Je bent in staat om gegevens te interpreteren en weloverwogen beslissingen te nemen.

  • Organisatievermogen: Je hebt een uitstekende organisatorische capaciteiten en kunt effectief plannen en prioriteiten stellen. Je bent in staat om meerdere taken en projecten tegelijkertijd te beheren.

  • Communicatieve Vaardigheden: Je hebt sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je kunt helder en overtuigend communiceren met opdrachtgevers, teamleden en andere belanghebbenden.

  • Probleemoplossend Vermogen: Je bent proactief in het identificeren en oplossen van problemen die zich tijdens projecten voordoen. Je kunt creatieve en effectieve oplossingen ontwikkelen.

  • Technische Kennis: Je hebt een goede technische basis in civiele techniek of een gerelateerd vakgebied. Kennis van relevante software en tools is een pluspunt.

Wat worden je voorwaarden?

Wat worden je voorwaarden als Junior Projectleider?

Bij ons krijg je niet alleen een uitdagende en afwisselende rol, maar ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wij geloven in het waarderen van onze medewerkers en zorgen ervoor dat je alle middelen en voordelen hebt om succesvol te zijn in je functie. Hier is wat je van ons kunt verwachten:

  • Salaris: Een competitief maandsalaris tussen de €3.000 en €5.500, afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties. Dit zorgt ervoor dat jouw inzet en vaardigheden goed worden beloond.

  • Auto van de Zaak: Een bedrijfsauto met tankpas, zodat je comfortabel en zonder extra kosten naar jouw projecten kunt reizen.

  • Vrijheid: Flexibiliteit in je werkplek en werkomgeving. Of je nu inhouse bij de opdrachtgever werkt of af en toe vanuit een gezellige koffiezaak werkt, jij hebt de vrijheid om je werkplek te kiezen en je werk te organiseren zoals jij het prettig vindt.

  • Cursusmogelijkheden: Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij bieden toegang tot diverse cursussen en opleidingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière een boost te geven.

  • Vakantiedagen: Een aantrekkelijk aantal van 40 vakantiedagen per jaar, zodat je voldoende tijd hebt om te ontspannen en je werk-privébalans te bewaren.

Bij ons krijg je de ruimte om te groeien, een goed salaris, en de voordelen die je nodig hebt om je werk optimaal uit te voeren. Wil je deel uitmaken van een team dat jouw ontwikkeling en welzijn belangrijk vindt?

De voordelen van Connetix

01

Wij ontzorgen het hele process en dragen al het risico

02

Alle professionals krijgen persoonlijke begeleiding

03

Wij spiegelen alle contract voorwaarden

04

89% gaat na de inleenperiode met een vast contract in dienst

Over de opdrachtgever

Organisatie

Bij onze organisatie krijg je de vrijheid om jouw werkplek te kiezen en jouw rol in te vullen op een manier die het beste bij jou past. Of je nu liever inhouse werkt bij de opdrachtgever of af en toe een werkdag doorbrengt in het koffiezaakje om de hoek, wij geven je de flexibiliteit om jouw werk naar eigen wens te organiseren. Wij zijn een vooruitstrevend civieltechnisch projectenbureau dat de gemeentelijke markt en ingenieursbureaus bedient. Bij ons draait alles om vrijheid en afwisseling. In de eerste zes maanden werk je aan een gemeentelijk project, waar je samenwerkt met lokale overheden aan gebiedsontwikkeling en verkeerskundige vraagstukken. Vervolgens duik je in een project voor een ingenieursbureau, waarmee je jouw expertise in een andere setting kunt verdiepen en uitbreiden.

Werksfeer

Bij ons vind je niet alleen een uitdagende rol in de civiele techniek, maar ook een werkomgeving waar sfeer en teamgevoel centraal staan. Wij geloven in een werkcultuur waarin werkplezier en een goede balans tussen werk en privé belangrijk zijn. Bij onze uitjes zijn gezinsleden van harte welkom. We vinden het belangrijk dat werk en privéleven harmonieus samengaan, en bieden daarom activiteiten waar je jouw gezin mee kunt nemen. Of het nu gaat om een gezellige barbecue, een sportieve dag of een culturele activiteit, we creëren momenten waarin je samen met je familie kunt genieten en ontspannen.

Detacheren met Connetix