Werkvoorbereider

In het hart van Zuid-Holland, waar innovatie en traditie hand in hand gaan, is er een ingenieursbureau dat zich met passie inzet voor de herinrichting van wijken en gebieden. Dit bureau staat bekend om zijn doordachte aanpak en duurzame oplossingen binnen de civiele techniek. Elk project dat ze aanpakken, van kleinschalige wijkverbeteringen tot grootschalige gebiedsontwikkelingen, weerspiegelt hun toewijding aan kwaliteit en de gemeenschap. Dit ingenieursbureau is meer dan een plek waar technische plannen worden gemaakt; het is een broedplaats voor creatieve ideeën en innovatieve oplossingen. Met een team van gedreven professionals, die elk detail nauwlettend in de gaten houden, hebben ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in complexe civiele projecten. Hun missie is duidelijk: het creëren van leefbare, toekomstbestendige omgevingen waar mensen zich thuis voelen.

Angelique

Wat ga je doen als Werkvoorbereider?

Als Werkvoorbereider krijg je te maken met een uitdagende baan, waarin het de kunst is om meerdere balletjes tegelijk in de lucht te houden. Dit is uit te drukken in de volgende 'gebruikelijke' werkzaamheden:

  • het opstellen van offertes en het voorbereiden van zowel inkoop als uitbesteding
  • je bent verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als voor de voortgang van projecten
  • vraagstukken omzetten in tekeningen
  • €2800 - €3200
  • Starter 0-1 jaar
  • HBO, MBO
  • 40
  • Gouda, Nederland

Wie ben jij?

Als Werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het bouwen van succesvolle projecten. Onze vereisten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je beschikt over de juiste bouwstenen voor deze rol. We verwachten niet alleen een solide technische achtergrond, maar ook bewezen organisatorische vaardigheden en de mogelijkheid om complexe projecten te coördineren. Jouw vermogen om effectief te communiceren en samen te werken in multidisciplinaire teams is van onschatbare waarde voor ons.

  • een afgeronde HBO opleiding in de civiele techniek, built environment of bouwkunde
  • affiniteit met de GWW
  • een goede beheersing van de Nederlands taal

Wat worden je voorwaarden als Werkvoorbereider?

Wij bieden jou een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en bijdragen aan indrukwekkende bouwprojecten. Naast een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij ruimte voor professionele groei en doorgroeimogelijkheden als Werkvoorbereider.

  • een salaris van €2800 tot €3200
  • 8,33% vakantiegeld over je jaarsalaris
  • reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • 89% van onze professionals krijgt binnen 1,5 jaar een vast contract
  • tot €2000,- opleidingsbudget
  • 30 vakantiedagen

De voordelen van Connetix

01

Wij ontzorgen het hele process en dragen al het risico

02

Alle professionals krijgen persoonlijke begeleiding

03

Wij spiegelen alle contract voorwaarden

04

89% gaat na de inleenperiode met een vast contract in dienst

Organisatie

Om hun groeiende portfolio van projecten te ondersteunen, zijn ze nu op zoek naar een ervaren werkvoorbereider/bestekschrijver die hun team komt versterken. In deze cruciale rol werk je nauw samen met projectleiders en ontwerpers om ervoor te zorgen dat elk project vanaf de eerste schets tot aan de oplevering soepel verloopt. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van technische bestekken, het coördineren van de werkvoorbereiding en het bewaken van de planning en budgetten. Jouw bijdrage is essentieel om ervoor te zorgen dat de plannen van de tekentafel werkelijkheid worden en dat de projecten voldoen aan de hoge standaarden waar het bureau voor staat.

Werksfeer

Er hangt een voelbare energie in de lucht, een mix van creativiteit en precisie, waar iedereen elkaar aanvult en versterkt. De werkplekken zijn open en uitnodigend, met veel natuurlijke lichtinval en plekken waar je even kunt overleggen of je gedachten kunt laten dwalen. Het is een plek waar ideeën floreren, waar je altijd kunt rekenen op de steun van collega’s, en waar successen samen worden gevierd. Het bureau staat bekend om zijn menselijke aanpak. De collega’s kennen elkaar bij naam, nemen de tijd voor een goed gesprek, en er is altijd ruimte voor humor en persoonlijke verhalen. Dit zorgt voor een sterke onderlinge band en een werkomgeving waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Hier word je niet gezien als een radertje in het geheel, maar als een essentiële schakel in het succes van elk project.

Detacheren met Connetix