Uitvoerder Verkeerstechniek

Ben jij een geboren leider met een passie voor infra en verkeersregelinstallaties? Bij ons krijg jij de kans om grote infrastructurele projecten tot een succes te maken. Jij zorgt ervoor dat het verkeer veilig en soepel doorstroomt, terwijl je leiding geeft aan een jouw team van collega’s, onderaannemers en leveranciers. Jij bent dé spil die ervoor zorgt dat elk project volgens plan verloopt en veilig wordt uitgevoerd.

Destiny

Wat ga je doen als Uitvoerder?

Als Uitvoerder werk je in een van de grootste afdelingen binnen ons bedrijf. In jouw rol als Uitvoerder Verkeerstechniek draag je de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden, aansturen en begeleiden van diverse projecten voor Rijkswaterstaat en provinciale overheden. Jij waarborgt dat de uitvoering soepel en veilig verloopt, houdt de planningen scherp in de gaten en bewaakt de financiële aspecten. Je rapporteert rechtstreeks aan je leidinggevende en zorgt ervoor dat elk project succesvol wordt afgerond. Hierbij werk je nauw samen met zowel je eigen team als met onderaannemers en leveranciers.

  • €3700 - €5200
  • Medior 3-7 jaar
  • MBO, HBO
  • 40
  • Amersfoort

Wie ben jij?

Als Uitvoerder heb je leidinggevende skills en kun je goed omgaan met tegenslagen en deadlines. Daarnaast kan je goed het overzicht bewaren, ben je resultaatgericht en heb je een flexibele instelling.

  • Afgeronde hbo/mbo-opleiding in bouw of techniek
  • KIWA-certificaat of bereidheid om deze te halen
  • Bewust veilig gedrag, voor jezelf en je collega’s
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent een teamplayer

Wat worden je voorwaarden als Uitvoerder?

Naast een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden ze de kans om te groeien en je professioneel te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een hardwerkend en vooruitstrevend team. Daarbij behoren de volgende voorwaarden:

  • een salaris van €3700 tot €5200
  • tot €2000,- opleidingsbudget
  • reiskostenvergoeding en pensioenregeling
  • een elektrische auto en tankpas
  • een gezellig team en volop groeimogelijkheden

De voordelen van Connetix

01

Wij ontzorgen het hele process en dragen al het risico

02

Alle professionals krijgen persoonlijke begeleiding

03

Wij spiegelen alle contract voorwaarden

04

89% gaat na de inleenperiode met een vast contract in dienst

Organisatie

De organisatie is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van boven- en ondergrondse infrastructuuroplossingen, evenals het beheer en onderhoud van infrastructuren, de telecom, verkeerstechnieken en openbare verlichting. Ze zijn een full-service partner met alle benodigde expertise in huis om zowel grote als kleine, eenvoudige en complexe projecten door het hele land te realiseren, in samenwerking met en voor zowel bedrijven als overheidsinstanties in Nederland. Dit doen zij op het gebied van bereikbaarheid, energietransitie, leefbaarheid, veiligheid en verbindingen. De afdeling Verkeerstechniek zet zich dagelijks in voor een soepele en veilige verkeersdoorstroming op snelwegen, provinciale wegen en in stedelijke gebieden. De organisatie streeft daarnaast naar optimale verlichting in winkelstraten en woonwijken en zorgen met slimme lichtplannen voor de veiligheid op straat. Uiteraard doen zij dit op een duurzame manier.

Werksfeer

Bij ons maak je deel uit van een gezellig en hecht team waarin samenwerken centraal staat. Onze collega's zijn gedreven professionals die elkaar ondersteunen en inspireren om samen tot de beste resultaten te komen. We vieren successen met elkaar en staan altijd klaar om elkaar te helpen. De werksfeer is prettig en open, waarbij er oog is voor jouw belangen en ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en je talenten verder te ontwikkelen. We streven naar een veilige, gezonde en inspirerende werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt en het beste uit zichzelf kan halen. Binnen ons team is er een goede mix van ervaring en nieuw talent, wat zorgt voor een dynamische en stimulerende werkomgeving. We geloven in de kracht van diversiteit en hechten waarde aan een inclusieve cultuur waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd.

Detacheren met Connetix