Ben jij, als starter of professional, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn een recruitmentbureau in Utrecht dat gespecialiseerd is in het bij elkaar brengen van de vraag en het aanbod van werk in de technische sector. Wij vormen de verbindende factor waar jij als werkzoekende naar op zoek bent. Samen met jou vinden wij die ene uitdagende functie. Connetix helpt jou tijdens de spannende weg naar een nieuwe baan. Met Connetix als partner vind je hulp door middel van ons brede netwerk en onze jarenlange ervaring in de technische sector. Wij gaan voor de perfecte match tussen werknemer en werkgever, met oog op de toekomst. Op deze manier bieden wij hulp aan de werkgever door jou als perfecte kandidaat voor te dragen. Een win-win situatie!

Wij zijn een recruitmentbureau voor hoger opgeleiden in de technische sector. Dit houdt in: wij helpen werkzoekende met het opleidingsniveau Mbo+, Hbo en Wo. De vacatures van Connetix zijn zeer uiteenlopend. Van vacatures in de machinebouw tot de infratechniek. Ook voor vacatures in de industrie en infratechniek kan je op onze deur kloppen. Wij zijn een recruitmentbureau voor starters en ervaren professionals. Ben je op zoek naar een functie op fulltime of parttime basis? Wij bieden allerlei functies aan, of het nu voor korte of lange termijn is. Bedrijven zijn tenslotte op zoek naar allerlei verschillende soorten werknemers in verschillende functies.

Samen brengen we jouw wensen, profiel en karakter in beeld. Dan begint de zoektocht naar een passende functie. Naast jouw diploma, bekwaamheden en ervaring, kijken we vooral of jij past binnen het toekomstige team en de bedrijfscultuur. Het allerbelangrijkste vinden wij dat jij je thuis voelt op deze plek. Als technisch recruitmentbureau in Utrecht gaan wij voor die perfecte match tussen jou en het bedrijf. In het gehele proces zullen wij betrokken blijven. We eindigen pas wanneer jij jou droombaan hebt binnengesleept.  

Wil je graag meer weten over de vacatures van Connetix? Onderaan deze pagina staan alle technische vacatures. Staat er geen geschikte vacature tussen? Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te versturen. Wellicht komt er in de toekomst een geschikte vacature bij een passende werkgever voor jou in ons aanbod. We helpen je graag verder.

Wilt u een recruitmentbureau als partner in de armen nemen? We zitten in een tijd waarin we wel van schaarste van goed technisch personeel kunnen spreken. Het is dus begrijpelijk dat het voor u als werkgever een uitdaging is om die ene gepaste medewerker te vinden. Een samenwerking met een recruitment partner wordt door vele bedrijven in de technische sector als prettig ervaren. U kunt op deze manier met een gerust hart de werving en selectie van personeel uit handen geven. Als specialistisch recruitmentbureau in Utrecht helpen wij u graag in de zoektocht naar die ene geschikte kandidaat. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk zijn onze consultants in staat om de perfecte match te vinden tussen werknemer en werkgever. Ons netwerk bestaat uit meer dan duizend kandidaten in heel Nederland. De kans is dus groot dat wij u in contact kunnen brengen met de werknemer waar u naar op zoek bent. Door gebruik te maken van social media, search marketing en natuurlijk ons netwerk kunnen wij deze verbindende factor zijn. Wij vinden werkzoekende in de vorm van starters tot professionals voor kort of lang dienstverband. Wij zijn uw helpende hand. 

Bij de zoektocht naar uw nieuwe medewerker kijken we niet alleen naar ervaring en capaciteiten van deze persoon. We vinden karaktereigenschappen en persoonlijkheid net zo belangrijk. Als technisch recruitmentbureau zoeken we naar een kandidaat die aansluit bij het team en de cultuur van uw bedrijf. Er zijn een aantal grote voordelen te benoemen aan een samenwerking met een recruitment bureau als Connetix. Onze déta-vast constructie zorgt ervoor dat u wel geniet van de lusten, maar niet stresst over de lasten. Wij nemen de juridische zaken op ons, zoals het salaris, de secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsadministratie. U zorgt voor de begeleiding op de werkvloer. Bent u enthousiast geworden? Via de pagina vacature uitzetten, kunt u gemakkelijk een aanvraag doen. Neem gerust contact op voor meer informatie.