Heb jij een aantal jaar werkervaring opgedaan binnen de technische branche en ben jij als young professional toe aan een nieuwe uitdaging, zoals bijvoorbeeld een functie als medior engineer of medior projectleider? Dan houden onze consultants van Connetix jou graag op de hoogte van de mogelijkheden op dit gebied. Vind hier meer over onder andere de verschillende vacatures voor young professionals.

Als young professional heb jij inmiddels een aantal jaar kunnen proeven aan verschillende segmenten in de technische branche. De techniek kent echter uiteenlopende branches en functies, waardoor de mogelijkheden enorm zijn. Wellicht ben je al een tijdje op zoek naar vacatures voor young professionals of heeft het alleen nog maar door je hoofd gespookt. In alle gevallen helpt Connetix jou graag verder bij de oriëntatie naar een eventuele nieuwe functie in een wellicht nieuwe branche.

Uiteraard is het ook mogelijk dat jij binnen dezelfde functie werkzaam wil blijven en binnen deze functie wil doorgroeien naar innovatieve en nieuwe projecten, waarbij je geen standaard werkzaamheden uitvoert. Ook in deze situatie schieten wij jou graag te hulp bij het vinden van geschikte uitdagingen. Voor allerlei soorten coaching van young professionals kan je bij Connetix terecht. 

Heb jij enkele jaren ervaring opgedaan en heb jij behoefte om jouw kennis te verbreden, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen op technisch gebied? Dan stellen wij aan de hand van een kennismakingsgesprek jouw persoonlijke leerdoelen en wensen op. Op basis daarvan kijken onze consultants met jou mee welke eventuele cursussen of interne opleidingen hiervoor toereikend zijn.

Als vervolgstap kijken wij vervolgens samen met jou naar geschikte bedrijven die hierin aansluitende mogelijkheden bieden. We zoeken binnen alle vacatures voor young professionals naar de juiste match tussen jou en het bedrijf. Connetix biedt jou graag een ingang om een kijkje te nemen binnen nieuwe organisaties. Zo regelen wij dat jij op gesprek kan gaan bij bedrijven die voor jou interessant zijn. Op deze manier bieden wij jou ondersteuning in de zoektocht naar de juiste functie bij de juiste werkgever.

Connetix biedt jou als young professional uiteenlopende uitdagingen aan in de gehele Randstad. Zo kun je denken aan medior functies zoals medior engineer of medior projectleider. Wij bieden de volgende interessante opties:

  • Medior functies in Zuid-Holland
  • Medior functies in Noord-Holland
  • Medior functies in Utrecht
  • Medior functies in Noord-Brabant

Als medior engineer is het begrijpelijk dat jij er wat betreft een aantal criteria niet op achteruit wil gaan. Zo zijn de reisafstand, het salaris en de arbeidsomstandigheden belangrijke elementen voor jouw eventuele nieuwe baan. Deze zogeheten harde criteria worden hierom ook behandeld binnen een kennismakingsgesprek. Op deze manier schetsen onze consultants een helder beeld van de criteria waaraan een de vacature en uiteindelijk de nieuwe baan moet voldoen.

Ook niet te vergeten zijn de match tussen jouw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur. Hier wordt veel aandacht aan besteed. Het is belangrijk dat jouw kennis, vaardigheden en leerdoelen aansluiten op de functie, maar even belangrijk is de match tussen het bedrijf en jij als persoon. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de bedrijfscultuur, hiërarchie, manier van omgang, etc. Jij bepaalt wat je verwacht van de eventueel nieuwe functie. Hier kunnen wij dan weer op inspelen.

Voor young professionals

ZIEN WE JOU BINNENKORT BIJ ONS OP KANTOOR?

Vraag jij je als young professional af wat de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke situatie en wensen? Neem dan contact op met één van onze consultants. Kom gerust bij ons langs op kantoor voor een fijn gesprek en een goede bak koffie. Tot snel!