Heb je onlangs je technische studie afgerond en ben je op zoek naar een passende vacature startersfunctie? Connetix biedt vele vacatures voor starters in de techniek aan. Wij kijken graag samen naar passende uitdagingen voor jou. Wij kijken hierbij naar jouw profiel, wensen en persoonlijkheid. Denk je bijvoorbeeld dat een functie als starter engineering je op het lijf geschreven staat? Wij helpen graag bij je zoektocht naar je eerste baan.

Als starter heb je veel keuze. Bij Connetix helpen we je bij het vinden van de geschikte startersfunctie. Wij geven je inzicht in de diverse mogelijkheden in de technische arbeidsmarkt. Onze consultants bieden je een duidelijk beeld van de bedrijfscultuur en werkzaamheden en ondersteunen je bij het nemen van de juiste beslissing. Met ons brede netwerk, dat zich voornamelijk bevindt in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant, heb je toegang tot verschillende soorten bedrijven, van kleine tot grote internationale organisaties.

De startersfunctie die wij bij Connetix aanbieden, lopen erg uiteen. Zo bieden wij bijvoorbeeld de volgende startersfuncties in de techniek aan:

Wanneer je op zoek bent naar een starters vacature, ligt er een uitgebreid carrièrepad voor je. Onze consultant helpt je graag bij het creëren van een duidelijke toekomstvisie. Hierbij kijken we naar doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf als je dit belangrijk vindt. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijke groeirichtingen. We kijken ook naar aanvullende cursussen en trainingen. Je vertelt ons waar je, je graag wil ontwikkelen en waarin je, je kennis wil verbreden. Hierop kunnen we de geschikte startersfunctie selecteren. Samen creëren we een pad naar een mooie toekomst op de arbeidsmarkt.

Tijdens ons kennismakingsgesprek voor een startersfunctie bespreken we jouw voorkeuren. Zo bespreken we onder andere de afstand die je wil reizen en jouw verwachtingen voor het salaris. We streven ernaar om bedrijven voor te stellen die dichtbij zijn en die passen bij jouw salarisverwachtingen en gewenste bedrijfscultuur (formeel of informeel, nationaal of internationaal).

Hoe vind je leuke starters vacatures?

Ben je als starter benieuwd naar de mogelijkheden binnen Connetix? Neem contact op met één van onze consultants. Misschien ontmoeten we je binnenkort bij ons op kantoor!