Ben jij onlangs afgestudeerd van een technische studie of heb jij jouw diploma al wat langer op zak, maar ben je toch op zoek naar een passende vacature startersfunctie in de techniek? Connetix biedt vele vacatures voor startersfuncties in techniek aan. Wij kijken graag samen met jou naar passende uitdagingen. Wij kijken hierbij naar jouw profiel, wensen en persoonlijkheid. Denk jij bijvoorbeeld dat een functie als junior engineering jou op het lijf geschreven staat? Wij kunnen jou helpen in de zoektocht naar jouw eerste baan in vorm van een junior vacature. 

Binnen een junior vacature zijn er diverse mogelijkheden. We bekijken samen de verschillende vacatures voor startersfuncties. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit een afstudeerstage doorstromen in een startersfunctie. Wij schetsen de uiteeenlopende mogelijkheden van de technische arbeidsmarkt. Denk aan een junior mechanical engineer tot een junior werktuigbouwkunde. De consultants van Connetix geven jou graag een kijkje achter de schermen. Samen onderzoeken we wat op dit moment het beste bij jouw situatie past.

Het uitgebreide netwerk van Connetix bevindt zich vooral in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Hier kan jij op gesprek gaan bij allerlei soorten bedrijven. Wij werken samen met kleine en middelkleine bedrijven, maar ook met grote internationale organisaties. Wanneer jij gaat voor een afstudeerstage kijken we samen naar een opdracht die voldoet aan jouw wensen, de wensen van het bedrijf en de wensen vanuit jouw opleiding. Zo komen we samen tot een geschikte opdracht. 

Een afstudeerstage met baangarantie kan je zien als een proefperiode. Wanneer het na afloop van de stage van beide kanten bevalt, kan jij hier direct aan de slag in een geschikte startersfunctie!

De startersfunctie die wij van Connetix aanbieden, lopen erg uiteen. Zo bieden wij bijvoorbeeld de volgende startersfuncties in de techniek aan: 

  • Junior engineering
  • Junior mechanical engineer
  • junior werktuigbouwkunde

Wanneer jij op zoek gaat naar een vacature startersfunctie heb jij nog een heel carrièrepad voor je liggen. Onze consultant helpen jou graag om een heldere toekomstvisie te creëren. Zo kunnen we kijken naar de doorgroeimogelijkheden van het bedrijf als je dit van belang vindt. In een kennismakingsgesprek gaan we onder andere de richtingen van doorgroeien bespreken. 

Ook kijken we naar potentiële aanvullende cursussen en trainingen. Jij vertelt ons waar je jezelf graag in wil ontwikkelen en op welk vlak jij jouw kennis wil verbreden. Hierop kunnen we de vacature startersfunctie al gaan selecteren. Uiteraard is het dan van belang dat je in jouw carrière blijft leren en groeien. Zo creëren we samen een pad naar een mooie toekomst voor jou op de arbeidsmarkt.

Wanneer jij bij ons langskomt voor een vacature startersfunctie houden we allereerst een kennismakingsgesprek. In een kennismakingsgesprek bespreken wij een aantal factoren, zoals jouw wensen en persoonlijkheid. Ook reisafstand en een salarisindicatie komen ter sprake. Wij hopen natuurlijk op een reisafstand die je met jouw fiets kan afleggen. Daarnaast proberen wij om jou bij bedrijven op gesprek te laten gaan die toereikend zijn voor jouw salarisindicatie én de gewenste bedrijfscultuur. Hiermee bedoelen wij onder andere: een formele of informele werksfeer of het nationale of internationale karakter van het bedrijf. Jij geeft hierin jouw voorkeuren aan.

Voor starters

KOM EENS LANGS!

Ben jij als starter benieuwd naar de mogelijkheden binnen Connetix? Neem dan eens contact op met één van onze consultants. Misschien zien we jou binnenkort wel bij ons op kantoor!