Ben jij op zoek naar een vacature afstudeerstage? Connetix heeft veel samenwerkingen met scholen met een technische achtergrond. Ook werken wij samen met uiteenlopende studentenverenigingen en studieverenigingen. Wij zijn altijd aanwezig op bedrijvendagen van Hogescholen en Universiteiten en sponsoren diverse studie-gerelateerde activiteiten die technische Hogescholen organiseren. Zo zorgen wij dat we altijd in contact blijven met toekomstige Engineers zoals jij. Wil jij graag meer informatie over bijvoorbeeld een afstudeerstage in de werktuigbouwkunde? Lees dan snel verder.

Wanneer jij op zoek bent naar een vacature afstudeerstage, betekent dat dat jij aan het einde van je studie bent beland. Je kunt eindelijk jouw opgedane kennis in de praktijk gaan toepassen. Nu moet je nog een geschikte afstudeerstage vinden. Hopelijk opeenvolgend met een uitdagende startersfunctie. Jouw zoektocht gaat beginnen. Je moet goed nadenken in welke branche je aan de slag wil gaan en wat voor soort functie perfect bij jou past. Dit zijn erg lastige vragen en waarschijnlijk weet je hier ook niet meteen een antwoord op. Met deze dilemma’s kunnen wij jou helpen.

De consultant van Connetix ondersteunen studenten graag bij het zoeken naar een gepaste afstudeerstage. Wij bieden een traject waarbij jij na jouw afstudeerstage meteen aan het werk kan bij de organisatie. Zo zijn wij van Connetix al in de voorfase van de afstudeerstage betrokken bij jouw ontwikkeling. Wij zoeken samen naar een gepaste afstudeeropdracht. Ook kijken we of het bedrijf past bij jouw profiel en persoonlijkheid. Zo hebben wij onder andere het volgend aanbod:

  • Afstudeerstage werktuigbouwkunde
  • Afstudeerstage civiele techniek
  • Afstudeerstage elektrotechniek
  • Afstudeerstage techniek
  • Afstudeerstage engineering
  • En meer!

Connetix biedt vele mogelijkheden voor een afstudeerstage met baangarantie. We gaan samen kijk naar bijvoorbeeld een afstudeerstage in civiele techniek of een afstudeerstage in elektrotechniek. Dit is een kleine greep uit ons aanbod van technische afstudeerstages. Je kunt bijvoorbeeld ook nog denken aan een afstudeerstage engineering. Wij hebben uiteenlopende mogelijkheden binnen de gehele arbeidsmarkt. Onze consultant geven jou graag een kijkje achter de schermen bij bedrijven binnen deze sector. We kijken dan samen wat het beste bij jouw profiel en persoonlijkheid past. We vinden het belangrijk dat jij iets vindt wat je leuk vindt, maar ook de klik met de bedrijfscultuur is iets waar we goed naar kijken. 

 

Er zijn verschillende bedrijven waar jij langs kan gaan. Ons netwerk bestaat uit bedrijven door heel Nederland. Denk aan Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, maar ook Noord-Brabant. Dit zijn net de wat kleinere organisaties, maar ook grote internationale spelers vallen onder ons netwerk. We zoeken samen uit wat het beste past bij jou. Natuurlijk wordt er ook gekeken naar een geschikte opdracht die jij vanuit jouw opleiding uit moet voeren. In overleg met het bedrijf waar jij uiteindelijk aan de slag gaat, wordt deze opdracht bepaalt. Zo komen we samen tot een geschikte opdracht waar jij wat aan hebt, maar die ook voor het bedrijf erg relevant is. 

Zie de afstudeerstage als een soort van proefperiode. Je kan in deze periode het bedrijf beter leren kennen en het bedrijf jou ook. Je kunt op deze manier zonder al te veel druk goed laten zien wat je allemaal kan en of het iets is wat bij jou zou passen. Als het van beiden kanten goed klikt, kan jij hier direct na jouw stage door een startersfunctie aan de slag!

Wat is Industrie 4.0?

Hoewel wij jou graag helpen aan een afstudeerstage in de techniek, is het sollicitatiegesprek toch iets wat je zelf zou moeten doen. Wanneer je dit nog spannend vindt of niet zo goed weet hoe dit gaat, kan je verschillende trainingen op het gebied van solliciteren volgen. Door middel van pitch trainingen en verschillende oefeningen leer jij om jezelf goed te presenteren en voorbereid te zijn op alle mogelijke vragen. Onderdelen die in een dergelijke training aan bod komen, zijn bijvoorbeeld de inrichting van jouw CV en tips voor een sollicitatiegesprek. Zo ben jij perfect voorbereid op het gesprek met jouw potentiële werkgever. Wij zorgen dat deze trainingen goed op maat zijn voor iedere deelnemer. We kijken naar jouw kernkwaliteiten en hoe jij deze in het gesprek op de juiste manier in kunt gaan zetten. Zo werk jij precies aan jouw valkuilen.

Voor afstudeerders

EEN MOOIE TOEKOMST

Wij willen jou helpen aan een mooie toekomst. Dit doen we door jou ondersteuning te bieden bij het gehele traject van de zoektocht tot het afstuderen en het hopelijk vinden van een mooie startersfunctie. Wil jij graag weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan contact met ons op. Hopelijk zien we jou snel bij ons op kantoor.