Connetix onderscheidt zich door haar medewerkers. Een cultuur waar plezier, samenwerken en presteren voorop staat. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf kan halen. Dat vinden wij belangrijk, dag in dag uit.

Wij steken onze ambities niet onder stoelen of banken. Wij willen marktleider in de branche worden. Hier handelen wij naar met passie en energie. Waar krijg jij energie van? Wat wil jij bereiken in de toekomst? Jij bepaalt zelf de stappen in jouw ontwikkeling en carrière. Connetix biedt jou mogelijkheden om jouw doelen te bereiken. Samen maken we er een succes van.

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures

Betrokkenheid intern, maar ook naar onze medewerkers en klanten staan hoog in het vaandel! Wij hebben passie voor de mens, waarbij het maken van de perfecte connectie en onze dienstverlening (het helpen van mensen) een tweede natuur is. Wij vinden talent en ambitie erg belangrijk en zorgen dat jij jezelf continu persoonlijk kunt ontwikkelen. Daarnaast geloven wij in vrijheid en ondernemerschap. Hierdoor krijg jij de ruimte om zelf te bepalen hoe jij jouw rol invult. Door middel van trainingen, coaching en brainstormsessies blijven we leren van elkaar en kan iedereen uitblinken in zijn of haar rol.

In het recruitment team hechten wij waarde aan de mens en luisteren wij naar de wensen en behoefte. Wij beseffen ons dat een goede werk/privé balans, arbeidsvoorwaarden en een duidelijk groeipad belangrijk is. Alle Connetix collega’s zijn ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Wij zijn uniek door onze mensen. Iedereen levert een unieke bijdrage. Het maken van de juiste match is in deze markt een mooie uitdaging. Connetix hecht veel waarde aan innovatie en blijft continu in ontwikkeling. Dit typeert onze jonge, professionele en dynamische organisatie.

Marketing, HR & Finance zorgen ervoor dat de andere afdelingen optimaal kunnen presteren. Zij werken goed samen met de andere afdelingen en zorgen op de achtergrond dat Connetix optimaal presteert. Team marketing is het creatieve brein achter de campagnes en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van content. Afdeling HR is een vraagbaak voor onze collega’s en heeft pasgeleden onder andere het hybride werken geïntroduceerd. En wist je dat wij een eigen feestcommissie hebben? Al die uitjes moeten natuurlijk wel goed geregeld worden.