Kristian van Loon

LinkedIn Profiel Kristian van Loon
Operationeel Directeur
k.vanloon@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 15
Mob: 06 30 706 948

Ik ben Kristian van Loon en bijna 6 jaar werkzaam bij Connetix. Met een afgeronde opleiding HBO Commerciële Economie heb ik nu 12 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Deze 12 jaar hebben altijd in het teken gestaan van het helpen van techneuten aan een nieuwe baan in onder andere de machinebouw, apparatenbouw en industrie. Het leukste aan mijn werk is de diversiteit en het in contact staan met veel verschillende type mensen. Natuurlijk staat het voorop dat ik veel voldoening krijg uit het helpen van mensen. Een baan is namelijk een wezenlijk onderdeel in iemand leven en hieraan een positieve bijdrage leveren is erg mooi.

Mijn vrije tijd gaat met name op aan mijn gezin, familie & vrienden en sporten. Al moet ik eerlijk bekennen dat sporten er regelmatig bij in schiet!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op