Wat doen wij voor jou?

Jij bent een (young)professional, wil carrière maken en zoekt vastigheid. Dan is het tijd voor Connetix! Jouw carrière is namelijk ook voor ons belangrijk, en daarom helpen wij je graag. Wij kennen de technische branche door en door, hebben een groot netwerk van zowel grote internationale klanten als kleine specialistische bedrijven, waardoor we al jaren vele technici blij kunnen maken met een mooie nieuwe uitdaging. Wij zijn dé specialist op het gebied van het vinden van een uitdagende functie voor jou!

Connetix helpt je verder

Wanneer jij op zoek bent naar een baan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Daarom laat Connetix er geen gras over groeien. Connetix verlegt ieders grenzen. Je werkt aan een langdurige samenwerking en doet ervaring op. Middels de Connetix Academy krijg je extra veel kansen en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Jouw ontwikkeling en professionele groei staan op nummer 1!

Middels de déta-vast constructie helpen wij jou zo snel mogelijk aan een baan met uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar. In het jaar dat je via Connetix bij een gave opdrachtgever werkt zorgen wij dat jouw salaris op tijd wordt betaald, regelen jouw vakantiedagen en alle andere belangrijke zaken. Jij focust je op jouw nieuwe baan, wij doen de rest!

Connetix doet er alles aan om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Wij ondersteunen bij het verwezenlijken van jouw dromen en ambities. Ook hebben wij nauwe samenwerkingen met studentenverenigingen, studieverenigingen, hogescholen en technische universiteiten om de ontwikkeling van (jonge) technische professionals te stimuleren. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met een van onze consultants, of schrijf je direct in!

Lara

LinkedIn Profiel Lara Van Der Weijden
Recruitment Consultant
Machine- & Apparatenbouw
l.vanderweijden@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 22
Mob: 06 – 82 371 925

LinkedIn Profiel Jeroen Kamp
Recruiter
Civiel- en Infratechniek
j.kamp@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 23
Mob: 06- 13 251 318